Головна Новини Дозвілля подорожі Золота пропозиція: в Дубаї шукають керуючого палацу
commentss НОВИНИ Всі новини

Золота пропозиція: в Дубаї шукають керуючого палацу

Працівник буде забезпечений житлом і харчуванням у замку

16 січня 2020, 15:22 comments3010
Поділіться публікацією:
Золота пропозиція: в Дубаї шукають керуючого палацу

Останнім часом у мережі все частіше з'являються оголошення, які спонукають кинути всі свої звичні справи і кардинально змінити життя. Так, ми чули про вакансії дегустатора Nutella, доглядача розкішних яхт і менеджера з подорожей королівської сім'ї, а нещодавно інформацію про пошук співробітника кинули і власники палацу в Дубаї.

На сайті агентства Silver Swan Recruitment з'явилася вакансія менеджера палацу однієї заможної родини. Власники будинку шукають організовану людину, здатну керувати великим штатом співробітників. У його обов'язки входитиме управління всім обслуговуючим персоналом і домашнім господарством в цілому, контроль фінансів, складання графіка членів сім'ї, організація різних заходів та багато іншого.

Оплачувати складну роботу обіцяють гідно, так як обіцяна зарплата становить 130 тис. доларів — 195 тис. доларів в рік. До того ж, працівник буде забезпечений житлом і харчуванням у замку, а також зможе повністю керувати будинком, коли його власники будуть у від'їзді.

Розглянути резюме господарі замку готові від усіх бажаючих. А щоб запропонувати свою кандидатуру, потрібно подати заявку на сайті агентства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київ увійшов до списку найрозумніших міст світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!