Головна Новини Дозвілля подорожі Airbnb запрошують волонтерів на Багами
commentss НОВИНИ Всі новини

Airbnb запрошують волонтерів на Багами

Волонтери проведуть на островах два місяці

30 січня 2020, 14:50 comments3039
Поділіться публікацією:
Airbnb запрошують волонтерів на Багами

Власники міжнародного сервісу для пошуку житла розширюють сферу діяльності. Так, компанія Airbnb оголосила про набір групи людей, які незабаром вирушать на Багамські острови з важливою місією.

Мета поїздки — не просто рекламна акція Airbnb. Її організували спільно з фондом Bahamas National Trust для участі в екологічних ініціативах. Волонтери проведуть на островах два місяці, допомагаючи відновлювати коралові рифи. Також учасники проекту спробують себе у рибальстві, дайвінгу, сільському господарстві і навіть вивчать острівні кулінарні традиції. А щоб максимально перейнятися культурою, волонтери проживатимуть в будинках місцевого населення.

Щоб відправитися в таку оплачувану відпустку, потрібно мати повних 18 років і заповнити заявку. Анкети приймаються до 18 лютого, але тільки від громадян 34 країн Європи та Азії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Airbnb пропонує закоханим оселитися в будиночку Джульєтти в італьському містечку Вероні. Такий рідкісний шанс випаде тільки на 14 лютого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!