Головна Новини Дозвілля подорожі Десять найбожевільніших змагань на землі. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять найбожевільніших змагань на землі. Частина 1

Гонитва за сиром, гра на повітряній гітарі, сумо з дітьми... Чого тільки не придумає бурхлива людська фантазія

6 березня 2020, 15:32 comments2126
Поділіться публікацією:
Десять найбожевільніших змагань на землі. Частина 1

Нам відомо багато різних змагань: спортивних, розважальних і так далі. Багато з них вражаю своєю оригінальністю. Сьогодні ми поговоримо про десять видыв змагань з різних куточків світу, які перебувають на межі абсурду. До чого тільки не додумаються люди, щоб додати яскравості в своє життя!

Конкурс вусів і борід

ZAjtPtiMG1XeoeQltq2HG4mH8.jpg

Рослинність на обличчі зазвичай є ознакою мужності і сили. Тому зовсім не дивно, що знайшлися ті, хто захотів поміряються своєю бородою з іншими. Щорічно по всьому світу проводяться національні чемпіонати, так і міжнародні раунди, де визначають самого ефектного бороданя, самого примітного вусаня. Цим номінації не обмежуються.

Сирні перегони

r9-NCcQtuW2zAmdYV8sSKq9oh.jpg

Куперсхилдская сирна гонка проводиться на пагорбі Купера, поблизу Глостера в Котсуолдсе, Англія. Змагання проходять в останній понеділок травня о 12 годині за місцевим часом в рамках свята Весни. Суперники стартують з вершини пагорба: вони чекають, поки по схилу пускають головку сиру. Потім всі кидаються за нею в погоню, а той, хто першим добіг до фінішу і заволодів сиром, отримує його як приз. Що може бути веселіше погоні за сиром?

Чемпіонат по грі на повітряній гітарі

kJpqyLKIuoSvECpGiPyPtX-TZ.jpg

Унікальна техніка гри, найскладніші партії і рифи — все це є в арсеналі спортсменів. Перший конкурс пройшов у 1996 році у Фінляндії, а переможець отримує електрогітару ручної роботи.

Заклинання черв'яків

jNYDkcoMQhRc2w6j1vj60DKN5.jpg

Це цікавий захід з'явилося на території Англії в 1980 році. Кожен рік студенти збираються разом, щоб "заговорювати" черв'яків. При цьому вони використовують різні методи: крики, тупіт і удари, щоб виманювати своїх жертв із землі. На даний момент рекорд належить дівчинці, яка зібрала 567 черв'яків за 30 хвилин.

Чемпіонат світу по перенесенні дружин

gVd7_uSZp7bV_EhyjWDxzXotE.jpg

У цьому, на перший погляд, цікавому конкурсі все серйозно: глави сімейств долають 253-метрову смугу перешкод разом зі своїми дружинами на плечах. Перемагає, як правило, той, у кого сама худа жінка.

Про п'яти інших незвичайних видах змагань ми розповімо в наступній частині статті. А поки видання "Коментарі" розповість про десяти найбільш гарячих танцівниць бразильського карнавалу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!