Головна Новини Дозвілля подорожі Дивовижні місця на планеті, де не працює гравітація
commentss НОВИНИ Всі новини

Дивовижні місця на планеті, де не працює гравітація

У цих місцях дивно діють звичні всім закони

10 березня 2020, 16:40 comments2723
Поділіться публікацією:
Дивовижні місця на планеті, де не працює гравітація

Вважається, що на нашій планеті все підкоряється закону гравітації. Всі знають, що якщо опустити ручку, то вона точно не полетить догори. Але на планеті є дивовижні місця, які вражають відвідувачів, адже закон тяжіння там працює дуже дивно.

Водоспад навпаки

В Англії є водоспад, який б'є ключем вгору і цим дуже приваблює туристів. Справа тут, звичайно, не в магії, а в сильному потоці вітру, який забирає воду у зворотний бік.

TgU9HBo9G7sCbozPklZ9yrKZj.jpg

Дім таємниць

На північному заході США є містичне місце, яке місцеві жителі намагаються обходити стороною. У глибокому лісі стоїть похилена хатинка, а в ній діє сферичне силове поле. Відвідувачі можуть нахилятися під різними кутами і при цьому не втрачати рівноваги, а кинуті на підлогу об'єкти котяться в бік пагорбів.

-VI4_c25JG5kJQKUt0MTmPSdH.jpg

Гора Арагац

Це місце, облюбоване туристами всього світу. Зупинившись біля пагорба, можна з подивом спостерігати, як транспортний засіб з вимкненим мотором рухається вгору по схилу.

C9SkWMPmcRubpdA3fjpCyUFhO.jpg

Гребля Гувера

Це унікальна споруда заввишки 221 м привертає увагу своєю містикою. А чому так? Тут всі неважкі речі і вода виштовхуються вгору. Якщо ви спробуєте з мосту греблі вилити рідину, вона миттєво полетить в небо. Те ж буде і з легкими предметами.

49z_4CH6A1IWFder6twHlBXtO.jpg

Золотий валун

На протязі 2500 років валун нерухомо стоїть на краю гори, і здавалося б, давним-давно повинен був скотитися вниз. Але цього досі не сталося, камінь не піддається ні сильного вітру, ні іншим природним катаклізмам. Згідно легенди, валун утримує волосся самого Будди і зрушити його з місця може тільки жінка, тому представницям прекрасної статі до святині близько підходити не дозволяється.

NsEQjZxSWfl0E1tOAT6o0g4x-.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що визначені кращі туристичні напрямки 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!