Головна Новини Дозвілля подорожі Десерти, які варто спробувати, подорожуючи світом
commentss НОВИНИ Всі новини

Десерти, які варто спробувати, подорожуючи світом

Ці десерти вважаються місцевими пам'ятками

13 березня 2020, 18:00 comments2485
Поділіться публікацією:
Десерти, які варто спробувати, подорожуючи світом

Під час подорожей по різних містах світу, оглядайте не тільки об'єкти культурної спадщини та популярні локації, але і ознайомтеся з національною кухнею. В кожній країні є десерт, який вважається "смачної пам'яткою" і його варто спробувати.

Джелато

Це морозиво посідає одне з топових місць у списку гастрономічних шедеврів італійської кухні. Його продають у спеціальних закладах, в яких трудяться майстри джелато і де можна купити свіже, тільки що приготоване морозиво. Такий десерт роблять не тільки з ягід, горіхів і фруктів, а також з базиліка, оливкового масла, сиру і навіть з червоного вина.

FjzjJqwvJbCwke4wfOItx8gvY.jpg

Тайяки

Це традиційне японське печиво у вигляді рибки, дослівно назва якого перекладається, як запечений морський лящ. Найбільш популярна начинка — джем анко з бобів адзуки. Також використовуються такі наповнювачі, як заварний крем, шоколад або сир.

picture

Чуррос

Це відомий у всьому світі десерт іспанської кухні, який готується у вигляді довгих паличок з заварного тіста. Його прийнято мокати в чашку з гарячим шоколадом і запивати кавою з молоком.

GJPK4l6LOVjgU1n-Q_jeJZuAb.jpg

Банановий кий

Ця популярна на Філіппінах закуска являє собою смажені банани, вкриті карамелізованим коричневим цукром. Найчастіше ним перекушують на бігу, тому для зручності їх часто готують і подають на шпажках.

depositphotos_187156424-stock-photo-fried-banana-on-banana-leaf.jpg

Семла

Це дуже смачна шведська булочка, приправлена кардамоном і наповнена мигдальною пастою і збитими вершками. Семлу часто їдять самостійно, з кавою або чаєм, проте до цих пір збереглася і традиційна подача — в мисці гарячого молока.

семл.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які дивовижні факти про їжу вам варто знати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!