Головна Новини Дозвілля подорожі Туристам на замітку: місця, які можуть не виправдати очікувань
commentss НОВИНИ Всі новини

Туристам на замітку: місця, які можуть не виправдати очікувань

Багато популярних місць можуть злегка розчарувати

16 березня 2020, 16:10 comments2829
Поділіться публікацією:
Туристам на замітку: місця, які можуть не виправдати очікувань

Захоплюючись в Instagram гарними фотографіями з популярних туристичних місць, багато мандрівників, приїжджаючи в це місце, відчувають розчарування. Деякі пам'ятки не виправдовують очікувань, тому про них варто знати заздалегідь.

Хобітанія

У Новій Зеландії є місце, яке користується великою популярністю серед туристів, і його назва говорить сама за себе. Це село, яке було створене для зйомок фентезі-фільмів "Володар Кілець" і Хоббіт". Але шанувальники саги можуть бути розчаровані, адже це село невеличке і там можна заглянути не у всі будівлі, в основному дозволяється просто ходити по галявині, але за вхід треба заплатити 80 доларів.

lyseqvHPPzLDCwWS1DWGCVe2X.jpg

Цвітіння сакури

Щорічно в Японію приїжджають мільйони туристів, щоб подивитися на те, як цвітуть сакури. Але помилуватися і гарно сфотографуватися на їх фоні не так вже й просто. Цвітіння сакур — масова розвага, на яку збирається безліч людей, великими компаніями. Вони займають місця на галявинах, випивають, слухають музику і це триває кілька днів.

GN2GkCKj7AEo64GSq9ph32NZJ.jpg

Арка Меса

Це місце приваблює величезну кількість туристів, охочих помилуватися мальовничим видом на каньйони. В основному мандрівники приїжджають на світанку, щоб подивитися, як сонячні промені будуть "грати" на внутрішній поверхні арки. Але не думайте, що вам вдасться легко і швидко отримати гарний кадр, адже зайняти вигідну позицію в цьому місці важко.

ASSATv1gVs7R5gg7E7dotSCg5.jpg

Еверест

Якщо ви плануєте підкорити Еверест, будьте готові до того, що вас чекає високогірне звалище. Так, вигляд там зачаровує, але купи сміття псують все враження. Виявляється, що тисячі туристів залишають на горі близько 3 кг відходів.

gjkof5q6tlGdPrjuUrtJCIMzD.jpg

Свинячий пляж

Напевно, ви бачили яскраві фотографії з Багамських Островів, де є пляж зі свинями. Це місце славиться чистою водою і доброзичливими чотириногими мешканцями. Та тільки свині там кусаються і вимагають у туристів їжу.

DHflFdo39pWfST791IZ_HK7XW.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які десерти варто спробувати, подорожуючи по світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!