Головна Новини Дозвілля подорожі 10 рідкісних тварин, які потрапили в об'єктив камери
commentss НОВИНИ Всі новини

10 рідкісних тварин, які потрапили в об'єктив камери

Ці дивовижні тварини перебувають на межі зникнення

21 березня 2020, 17:00 comments7242
Поділіться публікацією:
10 рідкісних тварин, які потрапили в об'єктив камери

Планета Земля населена мільйонами видів тварин. Багато з них дуже поширені, але є й такі, що піддаються небезпеці або ж їх не бачили роками.

Рожевий дельфін

Нещодавно в Луїзіані (штат США, над Мексиканською затокою) був помічений рідкісний рожевий дельфін. Чому у них такий окрас, зрозуміло не до кінця, проте це, ймовірно, пов'язано з формою альбінізму або рідкісною генетичною мутацією. Амазонська інія є найбільш благополучним видом серед річкових дельфінів, але в списках Міжнародної Червоної книги вона має статус "вразливий".

ZnUvGtlLHQmOO0bU3tbfJmMZl.jpg

Ілі Піку

Це надзвичайно рідкісний ссавець, якого виявили тільки в 1983 році. З тих пір його знову ніхто не бачив до 2014 року. Власне, через свою рідкісну появу він і отримав назву "чарівний кролик".

6NzLE2EeRtr1TSr13JVgy0z1_.jpg

Каліфорнійська морська свиня

Морська свиня білого кольору була помічена лише 15 разів за 100 років. Останній раз її бачили в червні 2015 року, в Данії. За останніми оцінками вчених, представників цього виду залишилося лише 5 особин.

_HuojOEwF7FYCrYt6cG6qthQv.jpg

Гігантський кальмар

Вважалося, що гігантські кальмари існували у великих популяціях, але навряд чи хто-небудь їх мав побачить. Але в останні роки вчені сфотографували гігантських істот в русі. Кадри просто приголомшливі!

feCOVqV8oRiM1OU0bChbh6tJ4.jpg

Крапчаста сумчаста куниця

Деякі види австралійської крапчастої сумчастої куниці знаходяться під загрозою зникнення, тому, коли її зловили на камеру, коли вона пробігала через чийсь двір за збігом обставин, це було просто неймовірно.

DpxWjAYXRDotWZk_sJto9QzLY.jpg

Ірбіс

Снігові барси, які мешкають в Центральній і Південній Азії, перебувають під загрозою зникнення, оскільки кількість цих прекрасних тварин у дикій природі різко скоротилася з 2003 року.

b4rC4dpqFGrtW1YOt7DbJ1oI3.jpg

Онцілла

Ще відома, як тигрова кішка, живе в тропічних лісах Центральної і Південної Америки. Через вирубку тропічних лісів і масового винищення браконьєрами, цю гарну кішку зустріти практично неможливо.

MY7wOlIvYcONRcfTyY3zWGsgg.jpg

Cicurina venii

Один з найрідкісніших видів павуків. Перший екземпляр був виявлений в одній з печер округу Бехар (США). Цей павук не отруйний і сліпий, має напівпрозоре тіло. Станом на вересень 2012 року було виявлено лише два представника цього виду.

bnQnzTzLAlIkm4IikrM80xKEr.jpg

Слонова землерійка

Цей вид тварин густонаселений в дикій місцевості, але враховуючи його швидкість і насторожений характер, зустріти слонову землеройку практично неможливо.

DbeTuw7GE7LrF0JnntGrklmPb.jpg

Пуду

Це найменші представники сімейства оленевих. Перебувають Пуду на межі зникнення. Малий розмір робить їх легкою здобиччю для багатьох хижаків. Проте головний ворог пуду — людина. Вирубка лісів призводить до скорочення їх ареалу.

zj4fEx-2wF3NEeFFgyJHNXlXq.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим корисна йога з тваринами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!