Головна Новини Дозвілля подорожі Чоловічі розваги, які допоможуть відновити близькість з природою
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловічі розваги, які допоможуть відновити близькість з природою

Ці захоплення допоможуть швидко відновити сили після карантину

17 квітня 2020, 12:38 comments2400
Поділіться публікацією:
Чоловічі розваги, які допоможуть відновити близькість з природою

Зараз всі ми сидимо на карантині і наші головні розваги — книги, відеоігри, телепрограми і спілкування з близькими. Але карантин пройде і, якщо пощастить, у нас ще буде шанс на нормальне літо. Саме тому ми розповімо тобі, чим цікавим ти можеш зайнятися відразу ж, як покинеш межі своєї квартири. Зрозуміло, варіантів багато, але ми візьмемо під увагу тільки самі чоловічі види відпочинку.

Полювання

zxGKYWw1badDi6_IAdv7PbSnB.jpg

Якщо хочеться повернутися в "кругообіг життя", пора вирушати на полювання. Переваги полювання численні. По-перше, вона дає вашій родині шанс отримати доступ до якісної пісного м'яса без антибіотиків і гормонів, які зустрічаються в більшості  продуктів, що продаються в магазинах. По-друге, вона повертає тобі контакт з природою. По-третє, будеш підтримувати дику природу, оскільки витрачені на ліцензії та обладнання транспортні засоби передаються агентствам з охорони навколишнього середовища. По-четверте, навіть якщо ти нічого не підстрелив, полювання дає тобі можливість для посилення дружби з приятелями, від чого сильно залежить щастя в цілому.

Походи

Osjf9iGLcsFhgxKrGexpCeVb3.jpg

Сучасна людина неспокійна і нещаслива від того, що втратила контакт з природою. Кожному чоловікові необхідно регулярно повертатися до природи заради фізичного і розумового здоров'я. Він періодично повинен відволікатися від усього і ночувати під зірками. Так що залиш позаду своє робоче місце в офісі, і проведи кілька днів, дихаючи свіжим повітрям і сидячи біля багаття. Ще одна очевидна перевага походів — це найдешевший спосіб "піти від усього". Це прекрасна можливість поліпшити навички життя на природі, духовну близькість з приятелями, а також побути наодинці з близькою людиною.

Веслування на каное / каяках

84EnadykckUKqw41EMr704FO5.jpg

Неспішне веслування і пересування по воді — одне з найбільших задоволень для чоловіка. Чи займаєшся ти з дівчиною, чи насолоджуєшся природою на самоті, з цим хобі зрівняється мало розваг. І хоча веслування може здатися такою ж природною, як їзда на велосипеді, вона вимагає певних навичок. Почати можна з оренди обладнання, а якщо сподобається, то можна купити собі човен. Коли опануєш цю науку, то можеш перейти від легких прогулянок до багатоденних подорожей.

Ці заняття допоможуть швидко прийти до тями після місяців під замком. Будемо сподіватися, що чекати залишилося недовго. Також видання "Коментарі" розповість, чому чоловікові так потрібен адреналін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!