Головна Новини Дозвілля подорожі Витрати туристів в Європі скоротилися майже на 70%
commentss НОВИНИ Всі новини

Витрати туристів в Європі скоротилися майже на 70%

Найбільше туристичні витрати впали в Італії – на 96%

18 квітня 2020, 12:17 comments1942
Поділіться публікацією:
Витрати туристів в Європі скоротилися майже на 70%

Згідно недавній аналітичній записці UBS, туристичні витрати по всій Європі в березні впали на 68,4% у річному обчисленні. Про це пише Business insider.

Зокрема, витрати жителів Китаю в Європі знизилися на 84,6%. Також знизилися і витрати жителів інших країн. Найбільше скоротилися витрати туристів в Італії – на 96%. Аналітики прогнозують, що така тенденція збережеться у всіх європейських країнах у квітні.

UBS повідомляє, що березневі витрати на предмети розкоші і послуги в Європі – на товари таких брендів як Chanel, Gucci і Louis Vuitton – скоротилися на 78% в річному обчисленні.

Аналітики UBS додають, що по мірі того, як випадки захворювання починають коронавірусом рости в Європі, терміни зняття обмежень через вірус залишаються невизначеними.

Статистика підтверджує нещодавнє попередження Всесвітньої туристської організації ООН, яка охарактеризувала туризм як "один з найбільш постраждалих від спалаху COVID-19". У заяві, оновленому у вівторок, Туристична організація заявила, що переглянула свій прогноз на 2020 рік за міжнародними прибуттями і надходженнями, підкресливши при цьому, що цей прогноз, ймовірно, буде додатково переглянутий.

Раніше "Коментарі" писали, що згідно з даними Центру громадського здоров'я в Україні офіційно зареєстровано 5106 випадків інфікування коронавирусной інфекцією COVID-19. За останню добу підтвердилися ще 444 випадки зараження інфекцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!