Головна Новини Дозвілля подорожі Топ-5 найкращих оглядових майданчиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найкращих оглядових майданчиків

Навіть продумана система безпеки не позбавить вас гострих відчуттів

28 квітня 2020, 15:44 comments1658
Поділіться публікацією:
Топ-5 найкращих оглядових майданчиків

Опинившись на вершині гори або на останньому поверсі найвищого хмарочоса, всі ми в першу чергу кидаємося шукати оглядовий майданчик, щоб оцінити з висоти пташиного польоту, в які неймовірні місця закинула нас доля. У більшості випадків все обмежується дуже гарним оглядом. Але є і такі оглядові майданчики, які навіть при всій наявной системі безпеки здатні полоскотати нерви. Ми з радістю розповімо тобі про п'ять з них.

Grand Canyon Skywalk, США

nUqGl18902DkVD-CNZTLuAKxm.jpg

Мабуть, сама незвичайна майданчик знаходиться в Гранд-Каньйоні. Нагадуючи за формою підкову, цей величезний міст-балкон з прозорою скляною підлогою нависає над пейзажем каньйону і відкриває шикарний краєвид, що змушує адреналін плескатися в крові.

Водоспад Ігуасу, Бразилія/Аргентина

pjfIhMhWLGqoGPLSgUZ6EZjOB.jpg

Вражаючий масштабами водоспад Ігуасу знаходиться на кордонах Парагваю, Аргентини і Бразилії і нікого це природне диво не залишить байдужим. Бо там побудовано кілька майданчиків, з яких можна помилуватися величчю і наслухатися рева падаючої з 60-80 метрів води.

Маринабей Сендз Скайпарк, Сінгапур

pa_7slf-h7A7-1KHekGMH6vco.jpg

Сінгапур відкрив один з найбільших оглядових майданчиків в Азії у 2010 році. На даху готелю можна не тільки милуватися містом з 200-метрової висоти, але і поплавати в басейні, вода якого ніби переливається через край хмарочоса.

Вежа Бурдж Халіфа, ОАЕ

jPc0Jn3Q0MG_aC_JzGFDuJ5Re.jpg

Оглядовий майданчик розташований на 148 поверсі найвищої будівлі світу. Її відкрили в 2010 році, і з тих пір відвідувачі можуть насолодитися видом на найбільш сучасне місто, навколо якого розкинулися бархани пустелі.

Aurland Lookout, Норвегія

bvKZsLypOME4bCGtSzy6rylth.jpg

На приголомшливі фіорди Норвегії можна дивитися нескінченно. А одним з найбільш вдалих місць для цього є околиця комуни Еурлан. Дизайнерський оглядовий майданчик виконаний в дусі скандинавського хюгге, і відмінно вписуються в навколишні пейзажі.

Погодься, голова може закрутитися не слабо. Так що якщо у тебе проблеми з вестибулярним апаратом — будь обережний, а може і взагалі утримайся від перебування на такій висоті. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш небезпечних автошляхів у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!