Головна Новини Дозвілля подорожі Болгарія планує розпочати туристичний сезон вже з 1 липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Болгарія планує розпочати туристичний сезон вже з 1 липня

Туризм складає 12% ВВП Болгарії

28 квітня 2020, 17:37 comments2965
Поділіться публікацією:
Болгарія планує розпочати туристичний сезон вже з 1 липня

В уряді Болгарії прийняли рішення розпочати активний туристичний сезон в 2020 році вже з 1 липня, незважаючи на поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомили у виданні BGNES з посиланням на слова міністра туризму Болгарії Ніколіни Ангелковой.

За словами міністра, країна планує розпочати підготовку з 15 червня, а вже до 1 липня почати "активний літній сезон". Міністри туризму Європейського союзу збиралися на онлайн-зустріч, де було зазначено, що туризм становить 12% ВВП Болгарії, а в сфері туризму працюють 11% від працездатного населення болгар.

Ангелкова також розповіла, що Болгарія прагне забезпечити туризм високої якості за рахунок великої кількості можливостей. В Болгарії сподіваються, що криза зробить країну і туризм сильніше, незважаючи на складності на поточному етапі.

На момент публікації в Болгарії коронавірусом Covid-19 захворіли на 1387 осіб, з яких 58 померли, 222 одужали, а ще 1107 продовжують хворіти.

Як повідомляв портал "Коментарі", Італія планує відкрити Колізей, Помпеї та інші музеї та визначні пам'ятки вже в травні 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!