П'ять місць, куди багато туристів не хочуть їхати вдруге

Ці місця можуть відрізнятися від зображень на рекламі

Зараз складно говорити про будь-які подорожі, тому що карантин може затягнутися. Але коли світ повернеться у звичне русло, багато хто захоче відправитися на відпочинок і відвідати визначні пам'ятки. Але є туристичні місця, які можуть не виправдати очікувань і зіпсувати враження від поїздки. І про них краще знати заздалегідь.

Пам'ятник Джульєтті у Вероні

Це популярне туристичне місце, яке ототожнюють з легендарним будинком героїні п'єси Вільяма Шекспіра "Ромео і Джульєтта". Існує легенда, що той, хто доторкнеться до руки або правих грудей Джульєтти, знайде свою любов. Якщо ви хочете відчути всю атмосферу цього романтичного місця, то у вас це навряд чи вийде, тому що біля пам'ятника постійно багато туристів. І деякі з них ведуть себе занадто розкуто. На зап'ясті Джульєтти через постійні "рукостискання" вже навіть з'явилася велика тріщина.


Русалочка в Копенгагені

Це статуя, яка зображає персонажа з казки "Русалонька" Ганса Крістіана Андерсена. Розташована в порту Копенгагена. На жаль, статуя багаторазово ставала об'єктом вандалізму, тому влада ухвалила рішення прибрати її подалі в гавань, щоб туристи не змогли до неї наближатися.


Рисові поля Убуд на Балі

Знамениті ступінчасті рисові плантації є дуже популярним місцем серед туристів. Напевно, через це місцеві жителі бачать в гостях легку наживу і беруть гроші абсолютно за все: вхід, фотографії, катання на гойдалках. Насправді, зробити якийсь яскравий кадр або спокійно прогулятися вздовж полів у вас не вийде, тому що стежки вузькі, а туристів дуже багато.


La Scala в Мілані

Гуляючи по центру міста в пошуках всесвітньо відомого оперного театру, постарайтеся його не пропустити. Невибагливий 3-поверховий особняк, значно поступається багатьом світовим театрам за розміром, він майже непомітний серед пишної і вишуканої італійської архітектури.


The Temple Bar в Дубліні

Практично кожному, хто їде в Дублін, рекомендують відвідати The Temple Bar. Але простоявши величезну чергу, ви будете розчаровані. Персонал закладу фізично не встигає протирати столики і приносити замовлення, а ціни завищені. Місцеві жителі обходять цей бар стороною.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які туристичні місця можуть не виправдати очікувань.