Головна Новини Дозвілля подорожі П'ять місць, куди багато туристів не хочуть їхати вдруге
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять місць, куди багато туристів не хочуть їхати вдруге

Ці місця можуть відрізнятися від зображень на рекламі

8 травня 2020, 18:20 comments2944
Поділіться публікацією:
П'ять місць, куди багато туристів не хочуть їхати вдруге

Зараз складно говорити про будь-які подорожі, тому що карантин може затягнутися. Але коли світ повернеться у звичне русло, багато хто захоче відправитися на відпочинок і відвідати визначні пам'ятки. Але є туристичні місця, які можуть не виправдати очікувань і зіпсувати враження від поїздки. І про них краще знати заздалегідь.

Пам'ятник Джульєтті у Вероні

Це популярне туристичне місце, яке ототожнюють з легендарним будинком героїні п'єси Вільяма Шекспіра "Ромео і Джульєтта". Існує легенда, що той, хто доторкнеться до руки або правих грудей Джульєтти, знайде свою любов. Якщо ви хочете відчути всю атмосферу цього романтичного місця, то у вас це навряд чи вийде, тому що біля пам'ятника постійно багато туристів. І деякі з них ведуть себе занадто розкуто. На зап'ясті Джульєтти через постійні "рукостискання" вже навіть з'явилася велика тріщина.

_mDqsBbBrbFtP-WEuBLtN4IuW.jpg

Русалочка в Копенгагені

Це статуя, яка зображає персонажа з казки "Русалонька" Ганса Крістіана Андерсена. Розташована в порту Копенгагена. На жаль, статуя багаторазово ставала об'єктом вандалізму, тому влада ухвалила рішення прибрати її подалі в гавань, щоб туристи не змогли до неї наближатися.

LYQ0MvCSqCCUNP5IjneMVsNPx.jpg

Рисові поля Убуд на Балі

Знамениті ступінчасті рисові плантації є дуже популярним місцем серед туристів. Напевно, через це місцеві жителі бачать в гостях легку наживу і беруть гроші абсолютно за все: вхід, фотографії, катання на гойдалках. Насправді, зробити якийсь яскравий кадр або спокійно прогулятися вздовж полів у вас не вийде, тому що стежки вузькі, а туристів дуже багато.

15.jpg

La Scala в Мілані

Гуляючи по центру міста в пошуках всесвітньо відомого оперного театру, постарайтеся його не пропустити. Невибагливий 3-поверховий особняк, значно поступається багатьом світовим театрам за розміром, він майже непомітний серед пишної і вишуканої італійської архітектури.

13.jpg

The Temple Bar в Дубліні

Практично кожному, хто їде в Дублін, рекомендують відвідати The Temple Bar. Але простоявши величезну чергу, ви будете розчаровані. Персонал закладу фізично не встигає протирати столики і приносити замовлення, а ціни завищені. Місцеві жителі обходять цей бар стороною.

14.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які туристичні місця можуть не виправдати очікувань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!