Головна Новини Дозвілля подорожі Діснейленд в Шанхаї почав роботу через 3 місяці після закриття
commentss НОВИНИ Всі новини

Діснейленд в Шанхаї почав роботу через 3 місяці після закриття

Діснейленду дозволили приймати до 24 тисяч гостей в день

11 травня 2020, 19:36 comments2395
Поділіться публікацією:
Діснейленд в Шанхаї почав роботу через 3 місяці після закриття

Діснейленд в китайському місті Шанхаї почав працювати з 11 травня вперше за останні 3 місяці-за поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Тисячі відвідувачів захотіли відвідати його як можна швидше. Про це повідомили у виданні Reuters.

Міккі Маус та інші популярні персонажі з всесвіту Дісней вже почали зустрічати натовпу гостей, але при цьому деякі обмеження в роботі Діснейленду в Шанхаї, як і раніше, збереглися. Наприклад, обов'язкове носіння масок, дотримання деяких заходів соціального дистанціювання, температурний скринінг і обмеження по кількості відвідувачів парку — не більше 24 тисяч людина в добу.

Один з туристів розповів журналістам, що такі заходи дозволять гостям Діснейленду відчувати себе спокійно в умовах пандемії коронавіруса. Китайський парк Дісней вартістю в 5,5 мільярда доларів став першим з шести таких парків по всьому світу, який зміг відкритися після карантину.

Парк був закритий з 25 січня у якості мір застереження з-за поширення пандемії коронавіруса. На сьогоднішній день залишаються закритими дитячі ігрові майданчики, живі театральні шоу, феєрверки і деякі інші види розваг в парку.

Як повідомляв портал "Коментарі", Disney пожертвує до мільйона доларів на боротьбу з Covid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!