Головна Новини Дозвілля подорожі Три цікаві ідеї для справжньої чоловічої відпустки
commentss НОВИНИ Всі новини

Три цікаві ідеї для справжньої чоловічої відпустки

Активна відпустка не завадить після довгих місяців роботи на дому

18 травня 2020, 13:22 comments2838
Поділіться публікацією:
Три цікаві ідеї для справжньої чоловічої відпустки

Літо все ближче, а карантин потроху починають згортати. Настав час подумати про те, як провести незабутню відпустку. Якщо ти ще не замислювався над цим, то ми з радістю розповімо тобі, як може провести відпустку крутий і успішний чоловік, щоб набратися сил перед черговими звершеннями.

Навчіться керувати яхтою

Літо – прекрасний час для того, щоб освоїти водні види спорту. На багатьох морських курортах для туристів доступні водні лижі і серфінг. Але як щодо яхти? Як варіант, можна взяти з собою друзів і робити це під управлінням професійного капітана. Звичайно, це задоволення не з дешевих, але зібравшись великою компанією, ви зможете відмінно провести час і заощадити на навчанні.

Вирушайте в похід в Карпати

Літній відпочинок може бути не тільки бюджетних, але й екстремальним. Хочете нових вражень? Для цього зовсім не обов'язково їхати за кордон – можна вирушити в туристичний похід у Карпати. Тут є кілька популярних гірських маршрутів, які можна пройти з досвідченим гідом. Звичайно, такі походи вимагають особливої підготовки і спеціального спорядження. Якщо ви новачок в цій справі – підніметеся на гору разом з інструктором.

Рушайте в Скандинавію

Літо – ідеальна пора для відвідування країн Скандинавії, але і в цей час температура тут далеко не спекотна. Тому у вас буде можливість не тільки викупатися в морі, але і піднятися на скелю Проповідника, Язик Троля і величезний валун Кьєрагболтен, що застряг між двома скелями на висоті більше кілометра. А ще спробувати свіжозасолену рибу і помилуватися на дивовижну красу цих місць.

Ці варіанти цілком підійдуть кожному чоловікові, який не любить сидіти на місці і завжди прагне дізнатися щось нове. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять унікальних місць для справжньої чоловічої відпустки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!