Головна Новини Чоловік годинники Імідж понад усе: як вибрати наручні годинники
commentss НОВИНИ Всі новини

Імідж понад усе: як вибрати наручні годинники

Сьогодні годинники стали стали швидше частиною стилю, ніж практичний аксесуаром. Тим не менш, їх теж варто вміти вибирати

2 серпня 2019, 11:41 comments3583
Поділіться публікацією:
Імідж понад усе: як вибрати наручні годинники

Серед сучасних чоловіків завжди вистачало скептиків, які вважали, що поширення смартфонів зробить чоловічі годинники пережитком минулого. Звичайно, основне призначення нових моделей не тільки показувати точний час, але і додати чоловічому образу необхідної родзинки.

Сьогодні придбати годинник, який підкреслять ваш образ і стане завершальною деталлю гардероба, дуже просто. На ринку представлено багато недорогих моделей, купити які зможе практично кожен бажаючий. Для поціновувачів не лише практичності, але і ювелірної цінності, існують моделі з дорогоцінних металів. З чого почати вибір годинника ми розповімо далі в нашому матеріалі.

XaMmu_3oN4wpszE9n6SE2R-sc.jpg

Механізм годинника

Перше, про що варто знати вибираючи чоловічі годинники, це те, що годинник може бути оснащений механізмом одного з двох типів.

Механічний привід (у дію годинник запускає спіралеподібна пружина). Нерівномірна швидкість заведення годинника або низька якість матеріалу пружини стає частою причиною поломки годинника). Годинники з механічним приводом збираються вручну, відповідно коштують дорожче кварцових.

Кварцовий механізм (працюють годинник з допомогою невеликої батарейки, ресурсу якої вистачає на досить великий термін роботи.) Зазвичай збираються в автоматичному режимі на конвеєрі, цінності для колекціонерів такі годинники не мають.

Ремінець

Найбільш популярними серед чоловіків на сьогоднішній день залишаються моделі годинників зі шкіряним ремінцем або металевим браслетом. Відразу за ними впевнено йдуть ремінці з каучуку. Останні практичніші і довговічніші шкіряних, однак вони зовсім не підійдуть для офіційного дрес-коду. Металеві браслети міцні, проте кріплення браслета до корпусу годинника — слабке місце більшості моделей.

TQT0Aeiqxg-Wl5V4fxR1Tdstw.jpg

Матеріал корпусу

Вибираючи годинник для себе, чоловікам потрібно пам'ятати що механізм важливий елемент, але нехтувати якістю матеріалів, з якого виготовлений корпус, не варто. Більшість дешевих моделей виготовлені з полікарбонату і алюмінію. Такі моделі дуже швидко втрачають свій вигляд, покриття стирається нерівномірно. Краще вибирати моделі годин з нержавіючої сталі або титанового сплаву.

Ну ось і все. Тепер ви знаєте як просто і правильно вибрати необхідну модель годинника для себе чи на подарунок другові. Якщо вам сподобалися наші поради, збережіть цю статтю у себе в соцмережах і поділіться з друзями. Друзям буде корисно знати, а нам приємно.

Також видання "Коментарі" розповів, які ножі слід брати з собою в похід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!