Головна Новини Чоловік літак Які місця краще займати у літаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Які місця краще займати у літаку

Що слід знати, якщо хочете зробити свій переліт якомога комфортніше

9 жовтня 2019, 15:04 comments3244
Поділіться публікацією:
Які місця краще займати у літаку

Літак є одним з найпопулярніших засобів пересування. Людина в літаку відчуває себе досить комфортно завдяки системі кондиціонування повітря, ергономічним кріслам, корисній інформації, яку доводять до авіапасажирів командир корабля і бортпровідники.
Але що необхідно зробити, щоб політ став ще більш комфортним?
Для більшості пасажирів, які подорожують економ класом, вкрай важливо правильно вибрати місце в літаку. Більш комфортними є місця або біля ілюмінатора, або біля проходу. Місця в середині менш зручні, оскільки людина виявляється ніби затиснутою з двох сторін.
Місця в хвостовій частині літака незручні, оскільки там розташований туалет, але вони значно безпечніші у разі нештатних ситуацій на борту літака.
Місця на початку салону зручні, оскільки пасажири, які сидять там, раніше отримують напої та їжу, їх менше турбує ходіння по салону інших людей.
Ml3_pv-jf_MdKefBuDnu1DSCl.jpg
Пасажир, котрий сидить біля аварійного виходу, має більше вільного простору, але багато авіакомпаній бронюють їх за додаткову плату.
Літак – це найбезпечніший вид транспорту. Однак непідготовлена людина в літаку може відчути страх перед польотом. Для його подолання необхідно уважно прослухати інструктаж про правила поведінки на борту. Не завадить і позитивний психологічний настрій. Необхідно бути уважним і, перебуваючи на борту літака, виконувати всі інструкції бортпровідників. У цьому випадку переліт буде спокійним, легким і приноситиме задоволення.
Щоб відчувати себе комфортно під час перельоту, пасажир повинен подбати про те, чим він буде займатися. Авіакомпанії надають пасажирам пресу і можливість перегляду фільмів. Однак вибір того й іншого, як правило, невеликий. Тому вкрай важливо запастися в польоті власними книгами або іграми в смартфоні. Якщо ж ви хочете подивитися фільм по ноутбуку, то вкрай важливо подбати про те, щоб вашим сусідам не заважав шум погоні, перестрілки або грандіозних битв, які ви будете споглядати.
Також видання "Коментарі" розповість, що ще слід знати любителям авіаподорожей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!