Головна Новини Чоловік літак Десять найпопулярніших приватних літаків. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять найпопулярніших приватних літаків. Частина 1

Десять моделей найбільш швидких та комфортних приватних літаків

6 грудня 2019, 14:45 comments5416
Поділіться публікацією:
Десять найпопулярніших приватних літаків. Частина 1

Бувають моменти, коли потрібно дуже терміново переміститися на велику відстань. Враховуючи те, що технологію телепортації ще не винайшли, а проект Ілона Маска щодо ракетного повітряного транспорту залишається лише на папері, кращим рішенням швидкого переміщення залишаються літаки. Якщо чоловік достатньо забезпечений, він цілком може скористатися послугами компаній, які надають політ на приватному літаку.

Це дозволить пережити мандрівку спокійно. Приготуватися до важливої ділової зустрічі або, навпаки, як слід відпочити. Сьогодні ми розглянемо десять найбільш надійних і зручних моделей приватних літаків.

Beechcraft Super King Air

LAt2YpA-kp9d3eWFJ7e3LYUtV.jpg

Найбільш продаваний у світі джет з турбовинтовим двигуном — Super King Air — популярний завдяки низькій ціні на чартер для коротких рейсів. Також його особлива родзинка — адаптивність до коротких злітно-посадкових смуг. Рейс з Лондона в Париж в один бік коштуватиме від £3 700.

Cessna Citation XLS family

e4O7xMQXKmCt_yt8UXDliLolE.jpg

Це найбільш популярний у світі приватний реактивний літак. Він поставляється в оригінальній версії XL і більш нових версіях XLS і XLS+. Він найбільш підходить для рейсів, які тривають три-чотири години, і групи до восьми осіб. Це зручно, вигідно і доступно. З Лондона в Париж можна долетіти за £5 200.

Cessna Citation jets

4i4JF6mHOkb8cg80IZOaTPFSn.jpg

Інші моделі Cessna Citation, такі як CJ2, CJ3, Citation II і Citation Bravo, впевнено тримають позиції на ринку бізнес-джетів. Це пов'язано з їх високою рентабельністю на короткі чартерні рейси. З Лондона в Париж долетите за £3 900.

Cessna Citation Mustang

pM1gINC17_vwprdptoQRGlXii.jpg

"Повітряне таксі" VLJ (Very Light Jet) — швидкий і найекономічніший приватний літак. Мустанг — ідеальний літак для пари або декількох осіб на короткий рейс до двох годин. Наприклад, рейс з Лондона в Париж в одну сторону обійдеться пасажирам в £3 500.

Embraer Phenom 100

HZwwIxiNBMJbykaWUCJcb7kOe.jpg

Головний суперник Citation Mustang — чотиримісний Phenom 100 пропонує елегантний інтер'єр BMW, власний туалет і краще у своєму класі місце для багажу. Все це обійдеться в £3 800 при перельоті з Лондона в Париж в один бік

Приватні літаки — це досить зручний вид транспорту, хоча і витратний. Тим не менш, ми розповімо вам про ще п'яти цікавих моделей в наступній частині статті. Також видання "Коментарі" розповість про сім найшвидших військових літаків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!