Головна Новини Чоловік літак Топ-5 найдорожчих літаючих палаців
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 найдорожчих літаючих палаців

Ці літаки були придбані багатими і успішними людьми, які перетворили їх на справжні палаци

18 лютого 2020, 17:31 comments10985
Поділіться публікацією:
Топ-5 найдорожчих літаючих палаців

Якщо ви володієте власним літаком, значить чогось в цьому житті таки досягли. Крім того, ви можете собі дозволити робити зі своїм придбанням все, що побажаєте. Перефарбувати стіни, покрити все золотом, прибрати пасажирські сидіння і навіть розмістити в літаку стайню.

Пропонуємо вашій увазі п'ять літаків, які з подачі їх власників перетворилися в справжні палаци.

Airbus A380 Custom — 500 млн. доларів

RwU5rFdPzYzjRWlICEjdzPR_b.jpg

Цей літак був створений для саудівського принца Аль-Валіда бін Талала. Це найбільший пасажирський літак у світі. На борту цього красеня є оздоровчий центр, гараж для двох автомобілів, камера схову для яструбів, стайні, спальні і ванні кімнати з душовими. Але тепер у цьому літаку мало місця для пасажирів!

Airbus A340-300 Custom — 350-500 млн. доларів

k8bmN3mIu2t8X8lfHIvdnzF3H.jpg

Airbus A340-300 Custom належить Алішеру Усманову, російському мільярдерові. Ще у нього є назва "Бурхан". Вартість літака 238 млн. доларів. Після всіх покращень і модернізації цей літак оцінюється в 500 млн. доларів. Він може піднятися на висоту 11,5 тис. км. Лайнер спершу вміщував в себе 400 пасажирів, але після переробки борт може прийняти не більше ста осіб, але це буде розкішний політ! Дорога обробка, золоті елементи інтер'єру, інкрустовані дорогоцінним камінням меблі, навіть лампочки зі світильниками, і ті виконані з благородних металів.

Boeing 747-430 Custom — 233 млн. доларів

l-QqjwiuvG2cPOr-5RGIFuhJU.jpg

Цим літаком володіє султан Брунею з острова Борнео. Він був куплений за 100 мільйонів доларів і, після вкладення ще 130 мільйонів доларів, перетворився у золотий маєток. Для внутрішньої обробки використовувалося чисте золото. Для декорування вітальні, спальні та ванної кімнати використовувалися золоті деталі і кристали Lalique. Це найбільший літак з трьох, якими володіє султан.

Boeing 747-400 Custom — 200 млн. доларів

HmIKWX5OrJ14KPEYb5nFe45L4.jpg

І знову, принц Аль-Валід бін Талала з Саудівської Аравії. Купивши літак, принц зробив з нього справжній палац! У центрі розмістився трон, з'явилися дві розкішні спальні і їдальня на чотирнадцять персон. В якості прислуги на борту знаходяться одинадцять стюардес.

Boeing 747— 8 VIP — 153 млн. доларів

2rvf0DLxxtVLvR-cUOXIm2Mz4.jpg

Цим літаком володіє мільярдер з Гонконгу Джозеф Лау. Літак був вдосконалений і в його салоні з'явилися склепінчасті стелі, відеодисплеї на стінах і гвинтові сходи. Ексклюзивний дизайн і найсучасніші технології. У цього літака є і інша назва — "Dreamliner".

Це дійсно справжні палаци. Які тільки дитячі мрії не намагаються втілити в життя багатенькі принци та успішні бізнесмени. Але деякі з них хочуть підкоряти не повітряні, а водні простори. Видання "Коментарі" пропонує вашій увазі топ-5 найдорожчих яхт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!