Не автомобілем єдиним: Honda збільшить масштаби свого авіаційного бізнесу

Президент Honda Aircraft Company оголосила, що виробництво літаків також важливо для компанії, як і виробництво автомобілів

Президент компанії Honda Aircraft Company Мітімаса Фудзіно заявив, що вважає авіацію таким же важливим бізнесом для компанії Honda, як і її традиційний автомобільний бізнес.

Honda Aircraft Company є підрозділом компанії Honda, яке було засновано в 2006 році з метою виробництва і виведення на ринок літаків HondaJet. Вони представляють із себе легкий, недорогий реактивний літак бізнес-класу. Ці літаки Honda має намір продавати на території США.

Мітімаса Фудзіно заявив, що розробка компанією Honda власних літаків повинно вийти за рамки створення сотень HondaJet. "Моя мета - створити четвертий стовп Honda" - повідомив Фудзіно виданню Forbs. Нагадаємо, що на сьогоднішній день компанія Honda має чотири головних напрямки діяльності: автомобілі, фінансові послуги, літаки та інша продукція, яка включає розробку двигунів, снігоприбиральної техніки, газонокосарок і багато іншого.

в Таїланді представили седан Honda City п'ятого покоління.