Головна Новини Чоловік літак Не автомобілем єдиним: Honda збільшить масштаби свого авіаційного бізнесу
commentss НОВИНИ Всі новини

Не автомобілем єдиним: Honda збільшить масштаби свого авіаційного бізнесу

Президент Honda Aircraft Company оголосила, що виробництво літаків також важливо для компанії, як і виробництво автомобілів

10 березня 2020, 13:54 comments2433
Поділіться публікацією:
Не автомобілем єдиним: Honda збільшить масштаби свого авіаційного бізнесу

Президент компанії Honda Aircraft Company Мітімаса Фудзіно заявив, що вважає авіацію таким же важливим бізнесом для компанії Honda, як і її традиційний автомобільний бізнес.

Honda Aircraft Company є підрозділом компанії Honda, яке було засновано в 2006 році з метою виробництва і виведення на ринок літаків HondaJet. Вони представляють із себе легкий, недорогий реактивний літак бізнес-класу. Ці літаки Honda має намір продавати на території США.

Мітімаса Фудзіно заявив, що розробка компанією Honda власних літаків повинно вийти за рамки створення сотень HondaJet. "Моя мета — створити четвертий стовп Honda" — повідомив Фудзіно виданню Forbs. Нагадаємо, що на сьогоднішній день компанія Honda має чотири головних напрямки діяльності: автомобілі, фінансові послуги, літаки та інша продукція, яка включає розробку двигунів, снігоприбиральної техніки, газонокосарок і багато іншого.

jq_1fD4_9lKVAgAYsgCpKnV93.jpg

Свій перший літак Honda представила в грудні 2003 року. Він був призначений для серійного випуску і серійних продажів. Це перший літак в Японії, який повністю (включаючи двигуни) виготовлявся окремою компанією без будь-якої підтримки з боку держави. Для свого літака Honda розробила двоконтурний турбореактивний двигун HF118 і рік випробовувала його, встановивши на лівому пілоні літака Citation Jet.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Таїланді представили седан Honda City п'ятого покоління.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!