Головна Новини Чоловік літак Десять страшних таємниць, які приховані в салонах літаків. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять страшних таємниць, які приховані в салонах літаків. Частина 1

В салонах літаків приховані таємниці, на тлі яких падіння в океан виглядає не найгіршою перспективою

30 березня 2020, 12:18 comments4413
Поділіться публікацією:
Десять страшних таємниць, які приховані в салонах літаків. Частина 1

Багато людей бояться літати на літаках, оскільки побоюються катастроф. Це, безумовно, вагомий аргумент. Але повірте, крім цього в салонах літаків криється ще багато таємниць, які можуть не на жарт налякати навіть найстійкіших пасажирів. Ми розповімо вам про десять з них.
Вода
Ніколи не просіть склянку води. Вода для приготування кави використовується та ж, що і для змиву в туалетах, бо резервуар для зберігання питної рідини на борту літака один. І далеко не факт, що його справно чистять.
Кава без кофеїну
У каву на борту літаків зовсім не додають кофеїн. Екіпажу літака не потрібні активні пасажири. Для всіх буде краще, якщо вони просплять весь політ.
Людські органи
Досвідчені стюардеси розповідають страшні історії, що в кожному літаку неодмінно знайдеться пасажир з кулером або морозильником, у якому зберігаються заморожені органи. Неясно, людські вони чи ні, але веселіше від цього не стає
Під час зльоту
Самим благодатним для екіпажу часом польоту є зліт і посадка. Саме тоді пасажири починають перевіряти пошту і залазити в соцмережі. Тоді вони не стомлюють своїми проханнями.
Труп сусіда
Щоб не допустити паніки і шкоди репутації авіакомпанії, стюардесам не дозволяється поширювати інформацію про те, що під час польоту на борту хтось помер. Вони просто саджають небіжчика зручніше, пристібають ремінь безпеки, і накривають ковдрою. Якщо хтось починає ставити питання, то заспокоюють брехнею про те, що пасажир просто спить.
Від деяких відкриттів стає не по собі. Але не розслабляйтеся. У наступній частині статті вас чекають не менш хвилюючі відкриття. 
Також видання "Коментарі" розповість про найпопулярніші приватні літаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!