Головна Новини Чоловік літак Народилися в сорочці: знамениті авіакатастрофи зі щасливим кінцем
commentss НОВИНИ Всі новини

Народилися в сорочці: знамениті авіакатастрофи зі щасливим кінцем

Історія кількох авіакатастроф, які обійшлися без жертв

15 квітня 2020, 12:40 comments3039
Поділіться публікацією:
Народилися в сорочці: знамениті авіакатастрофи зі щасливим кінцем

Авіакатастрофи — це страшно. З падаючого літака практично неможливо врятуватися і в результаті за короткий проміжок часу гинуть десятки і навіть сотні людей. Але навіть серед авіакатастроф є місце історіям зі щасливим кінцем, коли пасажири і екіпаж відбулися лише переляком. Хоча сказати "легким" язик не повертається. Сьогодні ми розповімо вам про декілька таких випадків.
Аварія MD-11 в Ньюарку
dAuMG6IJ2u-8P8ooVBXQBuDOU.jpg
31 липня 1997 рік, аеропорт Ньюарк, сідає MD-11. Сідає невдало: літак відскочив від злітної смуги, в результаті чого праве крило врізалося в землю і тут же “розсипалася“. За лічені хвилини літак перекинувся і згорів. Але присутні на борту 5 чоловік встигли вискочити через вікно кабіни. Всі вижили і навіть обыйшлося без травм.
Boeing 737
Kwzrd8C8GsztRjOQoNl-U7xho.jpg
28 квітня 1988 року літак компанії Aloha Airlines летів з Хіло в Гонолулу. Раптово на висоті 7300 метрів у нього відривається частина фюзеляжу. У підсумку під відкритим небом виявляються пілоти і пасажири першого класу. Потоком повітря викинуло назовні одну з стюардес. На жаль, вона не вижила. Решта 100 осіб з екіпажем (правда, вже неповним) залишилися живі.
A320
MwvMS_d6gd272pETyMTUZzswz.jpg
15 січня 2009 року авіалайнеру A320 довелося аварійно сідати на Гудзон (річка на сході США). Як все було: через півтори хвилини після зльоту літак "зустріла" зграя гусей. В апарата відмовили обидва двигуни. На щастя, A320 вдалося посадити на води Гудзона. Деякі з пасажирів отримали поранення, але всі 155 осіб, які були присутні на борту, вижили.
Що не кажи, а ці люди повинні відзначати другий день народження. Також видання "Коментарі" розповість, чому падають українські літаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!