Головна Новини Чоловік літак Чотири найбільших цивільних літаки у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири найбільших цивільних літаки у світі

Ці сталеві птахи з легкістю доставлять вас в найвіддаленіші куточки земної кулі

22 квітня 2020, 15:25 comments4140
Поділіться публікацією:
Чотири найбільших цивільних літаки у світі

У сучасному світі кожну хвилину де-небудь заходить на посадку літак. Багато людей вважають за краще подорожувати саме на літаках, тому що це найшвидший спосіб подорожі. Також важливу роль грає можливість подолати океани або гори без особливих проблем і опинитися за кілька годин на іншому континенті.

Іншими словами, цивільна авіація знаходиться на піку своєї популярності і на цій позитивній хвилі ми розповімо тобі про кілька найбільших літаках в світі.

Boeing 747

QaYrXRyIVHnHBC6cmp5inqLob.jpg

Літак, не потребує реклами. Лайнер протягом 37-років залишався найбільшим пасажирським літаком (потім його посунув Airbus A380). Боїнг 747 навіть використовувався для перевезення космічних кораблів програми Space Shuttle. Є модифікація 747-8I. Вона, до речі, визнана найдовшим у світі пасажирським літаком.

Ан-124 “Руслан“

KvkzcbuUFhiHlln1Gc3WcMh2T.jpg

На даний момент це найбільший експлуатований військовий літак у світі українського виробництва. Спершу мав транспортувати військову техніку і особовий склад. Але з розпадом СРСР дістався нашим. Тепер використовується в комерційних цілях. Наприклад: у 2011-му “Руслан“ переправив з Канади в Ірландію цілий локомотив вагою в 109 тонн.

Ан-225 “Мрія“

NHSaVDjBrqhGswbc5a-s7Qi63.jpg

Легендарний Ан, гордість української авіації, найбільший літак у світі. Будували його ще в СРСР. Мета — транспортування космічного корабля “Буран“. З розвалом Союзу потреба перевозити космольоти відпала. Але в 2000-х наші "Мрію" відновили, і сьогодні нею користуються в комерційних цілях.

Airbus A-380-800

SbRygmvQ6zjhzUHGjHxWv-Jts.jpg

Найбільший серійний пасажирський авіалайнер у світі. Має багато деталей з композитних матеріалів, тому він не такий важкий. Також він посунув морально застарілий Боїнг 747 на друге місце серед найбільших пасажирських авіалайнерів.

Потужність і можливості цих літаків вражають. Також видання "Коментарі" розповість про десять страшних таємниць, які приховані в салоні літаків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!