Головна Новини Чоловік літак Топ-5 секс-скандалів в історії цивільної авіації
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 секс-скандалів в історії цивільної авіації

Сексуальні скандали, які мали місце на борту авіалайнерів

25 травня 2020, 15:42 comments5962
Поділіться публікацією:
Топ-5 секс-скандалів в історії цивільної авіації

Чого тільки не відбувається на борту сучасних літаків! Від відвертих зізнань стюардес і пілотів іноді волосся стає дибки. Якою насправді є їжа в літаку, як часто в літаках знаходять трупи, що насправді думають стюардеси про пасажирів і багато іншого. Зрозуміло, є в цьому списку і таке явище, як секс в літаку. Пропонуємо вашій увазі п'ять найнеймовірніших історій на цю тему.

П'яний екіпаж

П'яні члени екіпажу British Airways, перебуваючи на борту в якості пасажирів, спочатку на очах здивованих людей розпивали спиртні напої, а потім почали вести себе вкрай зухвало: цілуватися і ледь не займатися сексом. Принаймні так повідомили очевидці.

Оральний секс

У 2009 році в результаті сексуального скандалу були звільнені стюардеса і пілот гонконгської авіакомпанії Cathay Pacific, які займалися на борту літака оральним сексом. Інтимні знімки потрапили в мережу і миттєво розійшлися по місцевим ЗМІ.

Зірка "Гаррі Поттера"

Зірка "Гаррі Поттера" — актор Рейф Файнс, який виконав роль Лорда Волан-де-Морта, — також став учасником гучної історії. У 2007 році його зловили на сексі з 38-річною стюардесою компанії Qantas, австралійкою Лізою Робертсон. За визнанням Робертсон, цим вони займалися в туалеті.

Стюарди теж плачуть

Стати жертвою сексуального домагання можуть не тільки стюардеси, але і стюарди. 25-річна англійська вчителька Кетрін Голдберг, що летіла з Південної Африки в Англії, спершу випила пінту віскі, а потім почала пропонувати секс стюарду. Для того щоб підкреслити серйозність своїх намірів, вона вхопила чоловіка за пах.

Авіарейси VS кар'єра моделі

А ось 30-річну співробітницю Турецьких авіаліній Зухал Сенгул звільнили після того, як керівництво компанії дізналося про модельне хобі стюардеси. У вільний від польотів час дівчина позувала в нижній білизні для відомих модних журналів.

Все це весело, але все таки стати очевидцем такої пригоди не дуже приємно. Сподіваємося, з тобою це не відбудеться. Також видання "Коментарі" розповість про головні правила виживання при катастрофі літака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!