Головна Новини Чоловік антикваріат У чому полягає секрет популярності антикваріату
commentss НОВИНИ Всі новини

У чому полягає секрет популярності антикваріату

Чому багато чоловіків хочуть роздобути давні меблі або старовинні колекції

4 вересня 2019, 16:19 comments9455
Поділіться публікацією:
У чому полягає секрет популярності антикваріату

Почати варто з того, що старовинні речі купуються з естетичних міркувань. У пошуках прекрасного чоловіки не тільки споглядають картини і скульптури, не тільки слухають музику, написану століття тому, але і оточують себе гарними речами. І найчастіше предметами, які радують око естета, стає вінтажна меблі або предмети мистецтва, виконані відомими або ж безіменними майстрами багато років тому.

Колекціонування – ще одна причина, чому антикварні лавки завжди знаходять свою аудиторію. Зрозуміло, перетворювати колекціонування і володіння речами в пристрасть не варто, але багато хто робить з цього цікаве хоббі, яке ні до чого не зобов'язує. 

gSnFWMelTyYjFGzyDp7qAMGYw.jpg

Не позбавлена сенсу ідея інвестування в антикварні речі. Звичайно, робити це без відповідних знань і досвіду – ризикована афера. Складно сказати, як збережеться придбаний антикваріат у наступні кілька десятиліть, чи виросте в ціні або знеціниться. Тим не менш, багато старовинних речей купуються з метою подальшого перепродажу.

Ексклюзивні антикварні речі, в тому числі меблі, навіть по закінченню десятиліть з моменту створення залишаються більш якісними, ніж ширвжиток. Тому антикваріат не завжди припадає пилом на полицях – їм продовжують користуватися, якщо це насправді хороша, добротна річ.

Зрозуміло, купувати антикваріат потрібно, спираючись на досвід і знання. Щоб уникнути підробок і не переплатити, важливо не тільки консультуватися з незалежними експертами оцінювачами, але й співпрацювати з постачальниками, у яких є відгуки і рекомендації.

Також видання "Коментарі" розповість, як правильно вибрати шкіряні куртки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!