Головна Новини Чоловік авто Топ-5 мотоциклів для справжніх байкерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 мотоциклів для справжніх байкерів

Верхи на цих красенях ви підкорите дороги вашого міста

23 серпня 2019, 12:14 comments19468
Поділіться публікацією:
Топ-5 мотоциклів для справжніх байкерів

Мотоцикл — це не просто транспортний засіб, це стиль життя. І якщо автомобілісти, які віддають перевагу пересуватися на чотирьох колесах, сприймають мотоцикл як розкішну іграшку або екстремальну розвагу, то для справжніх байкерів – це улюблений засіб пересування, найзручніший спосіб дістатися до роботи, поїхати за покупками та й просто подорожувати. У цьому огляді показані найпопулярніші байки.

1. Honda Steed 400

nUGnS_c5DQmgI11oo0R1gRQhW.jpg

Цю модель почали випускати ще в 1988 р. Байк має невелику потужність (31л.с.) і ідеально підходить для новачків, яким подобаються круїзери. Honda Steed 400 має хорошу керованість і надійність, а разом з тим доступну ціну. Це робить модель дуже привабливою. Але, відкатавшись на такому байку кілька сезонів, все ж виникає бажання поміняти його на щось нове, оскільки він має жорстку підвіску і невеликий обсяг бензобака, а високорослим людям на ньому не зовсім комфортно.

2. Yamaha R1

Nl4CXPtpNDiI6ycWBNO321Z1F.jpg

Цей мотоцикл створювали виключно для швидкості (він може розганятися до 300км/год). Для управління ним потрібні хороші водійські навички. Незалежно від того, що модель має абсолютно жорстку підвіску, яка в поєднанні з українськими дорогами стає ще більш комфортною, Yamaha R1 з кожним роком знаходить все більше прихильників.

3. Harley-Davidson Sportster 1200

fD9HbBpvNNckddRfQee8csXvm.jpg

Мабуть про "Харлеї" мріє кожен любитель мотоциклів. У моделі 1200 Sportster вдало поєднуються престижність і потужність з якістю і доступною вартістю.

4. Honda Goldwing GL-1800

8-F-f-5qShZkFPelVn76vszAT.jpg

Цю модель часто називають "Голда". У ній є все, що потрібно для подорожей на мотоциклі з максимальним рівнем комфорту. При цьому, привабливий зовнішній вигляд робить цей байк ще більш бажаним. Єдине, що може зупинити покупця – це значна ціна.

5. Honda VT-750

Y-hlx7seCzYTN45adieKM-7uJ.jpg

Дизайн цієї моделі повністю відповідає класичному вигляду американського круїзера. Honda VT750 приваблює любителів класичних байків та подорожей на них.

Видання "Коментарі" також розповість про крутих автомобілях для суворих і впевнених у собі чоловіків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!