Головна Новини Чоловік авто Топ-10 самих крутих американських автомобілів 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-10 самих крутих американських автомобілів 2019 року

Десять фаворитів 2019 року за версією американського журналу Сonsumer Reports

4 вересня 2019, 12:11 comments2594
Поділіться публікацією:
Топ-10 самих крутих американських автомобілів 2019 року

Десятка моделей була складена по наступним показникам: надійність, оцінка за підсумками краш-тестів, а також схвалення власників. У списку вказані тільки автомобілі, які продаються на території США. У кожному класі обрали одну модель.

Кращим середньорозмірним кросовером був названий Subaru Ascent. У цього автомобіля фахівці виділили функціональний салон зі зручними кріслами, плавний розгін і комфорт в поїздках, а також відзначили хороші позашляхові якості і те, як підвіска веде себе на поганій дорозі.

З числа середньорозмірних седанів експерти CR виділили Toyota Camry Hybrid за її місткий багажник, динаміку при розгоні, економічність і керованість. Кращий компактний паркетник — Subaru Forester, а слідом йде преміальний компактний Audi A4, який хвалять за новітні технології, якісні матеріали в салоні і гідну шумоізоляцію.

Ще один кроссовер в рейтингу — субкомпактний Hyundai Kona. Він потрапив в список через привабливий дизайн екстер'єру, місткість, незважаючи на скромні габарити. Крім того, CR називають хорошу керованість сильною стороною моделі. Кращою малолітражкою виявився Toyota Yaris. Доступний цінник, робота трансмісії і набір систем безпеки забезпечили йому місце в рейтингу CR.

Ще одна Toyota в списку — це гібрид Prius, який обзавівся системою повного приводу, але при цьому залишився все таким же економічним і містким. Серед преміальних кросоверів автори рейтингу відзначили BMW X5, який назвали "одним з кращих автомобілів в своєму класі.

І, нарешті, замикає список кращий повнорозмірний пікап — це Ford F-150. Ця модель потрапила у рейтинг за швидке прискорення, просту у зверненні медіасистему і "вражаючу економію палива", підкреслили в CR.

Також видання "Коментарі" розповість про десять найвідоміших гоночних автомобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!