Головна Новини Чоловік авто П'ять прикладів неймовірних перегонів автомобілів і літаків
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять прикладів неймовірних перегонів автомобілів і літаків

Бували випадки, коли автомобілі залишали позаду навіть найбільш потужні літаки

23 вересня 2019, 15:33 comments2512
Поділіться публікацією:
П'ять прикладів неймовірних перегонів автомобілів і літаків

Уявити перегони між новітніми моделями автомобілів досить легко. Цим вже нікого не здивуєш. Але деякі автомобілі виявилися серйозними противниками для куди більш швидкісного виду транспорту — літаків.

Змагання між наземними і літальними апаратами — це видовищне шоу. Саме тому їх організовують досить часто. Здавалося б, що літаки не повинні залишити жодного шансу автомобілям, але як показує практика, це не завжди так. Пропонуємо вашій увазі п'ять прикладів, коли автомобілі склали гідну конкуренцію літакам.

1. Bugatti Veyron vs. винищувач Typhoon F2


Гонку між Bugatti Veyron і Typhoon F2 організували для чергового сюжету культового автошоу Top Gear. Завданням одного з ведучих шоу Річарда Хэммонда було проїхати по трасі всього одну милю вперед, розвернутися і повернутися до фінішу. У той же час пілотові потрібно було піднятися на ту ж милю вгору, після чого спуститися до землі. Протягом всієї гонки Bugatti лідирував, але в самий останній момент винищувач вирвався вперед і переміг.

2. Tesla Model S vs. Boeing 737


Якщо перегони між спорткарами і літаками траплялися і раніше, то цей заїзд став відомий, як перше змагання електроавтомобіля та літака. Tesla Model S vs. Boeing 737 воювали в заїзді на прямій. Гонку організували в комерційних цілях, з метою продемонструвати новий швидкісний режим Tesla Model S Ludicrous mode. Саме після його включення електромобіль різко вийшов вперед і виграв гонку.

3. Porsche 918 Spyder vs. спортивний Zivko Edge 540


А ця гонка виявилася по-справжньому веселою та захоплюючою. Ідея траси схожа на ту, яку використовували в Top Gear. І закінчилася гонка схоже – спочатку Porshe очікувано вирвався вперед, але до фінішу Zivko Edge 540 набрав швидкість і не залишив гонщику жодних шансів.

4. Chevrolet Corvette ZR1 vs. винищувач FA-18 Blue Angels


Chevrolet Corvette ZR1 vs. FA-18 Blue Angels воювали по дуже простим правилам – дрег-рейс на одну милю. Винищувач не залишив авто жодних шансів і перетнув фінішну пряму тоді, коли Corvette був ще тільки на середині шляху.

5. Болід F1 vs. винищувач FA-18


Знову заїзд з участю винищувача FA-18. І знову літак не залишив авто жодних шансів. Навіть якщо врахувати, що це був болід F1 з Даніелем Ріккардо за кермом. Хоча треба визнати, в самому початку авто все ж вирвалося ненадовго вперед. 

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш відомих авиарекордах в історії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!