Головна Новини Чоловік авто Три найдорожчих автомобілі для справжньої чоловічої еліти
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найдорожчих автомобілі для справжньої чоловічої еліти

Перша трійка автомобілів, які може собі дозволити далеко не кожен

2 жовтня 2019, 17:15 comments2349
Поділіться публікацією:
Три найдорожчих автомобілі для справжньої чоловічої еліти

Відоме американське видання Forbes Auto опублікувало рейтинг "залізних коней", які найбільше підходять представникам сильної статі. Тепер вам абсолютно не потрібно годинами сидіти за комп'ютером і невпинно вводити в пошуковик фразу типу "авто Київ". Американці все розклали по поличках і вам буде значно легше зробити свій вибір

Американські експерти твердо переконані, що автомобіль — це дзеркало, в якому відбивається індивідуальність його власника. Тому в першу чергу мова йде про дорогі і елегантні автомобілі, які можуть дозволити собі тільки заможні автолюбителі.

Четверте місце зайняв суперкар-британець Rolls-Royce Phantom, а п'яте — знаменитий Dodge Viper. За минулий рік в Сполучених Штатах Америки таких автомобілів було продано всього-на-всього 435 штук. Сорок автомобілів з цього числа нині водять жінки.

Бронза в рейтингу найбільш підходящих для чоловіків автомобілів дісталася Lamborghini Gallardo. Відсоток її власників чоловічої статі лише на кілька десятих відрізняється від срібного призера цього рейтингу. Вартість Lamborghini Gallardo дорівнює ста вісімдесяти шести тисячам доларів, і це тільки стартова ціна.

picture

Друге місце в рейтингу видання Forbes Auto дісталося "залізному коню" Mercedes-Benz GL-Class. Дев'яносто відсотків автовласників, в чиєму гаражі стоїть це диво інженерної думки, є представниками сильної статі. На жіночу частку припадає лише десять відсотків цих елітних авто. Стартова вартість такої машини дорівнює п'ятдесяти п'яти тисячам американських доларів.

Mercedes-Benz_GL350_BLUETEC_4MATIC__X166__front.JPG

Лідерські позиції займає засіб пересування однієї з найбільш "люксових" марок — Maybach, а точніше п'ятдесят сьома і шістдесят друга моделі, вартість яких коливається десь в районі трьохсот тридцяти п'яти тисяч американських доларів. Дев'яносто п'ять відсотків власників таких автомобілів — це чоловіки. За минулий рік бренд Maybach продав близько ста шістдесяти своїх "красенів", з яких тільки вісім потрапили в ніжні жіночі руки.

picture

Також видання "Коментарі" розповість, в чому полягають головні недоліки електромобілів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!