Головна Новини Чоловік авто Три автомобілі для тих, кого хвилює безпека на дорогах
commentss НОВИНИ Всі новини

Три автомобілі для тих, кого хвилює безпека на дорогах

Топ-3 найбезпечніших автомобілів для обережних чоловіків

7 жовтня 2019, 12:55 comments2690
Поділіться публікацією:
Три автомобілі для тих, кого хвилює безпека на дорогах

Різні асоціації невпинно оформляють рейтинги найбільш безпечних автомобілів у світі. Формуючи такі рейтинги, вони враховують безліч нюансів. В першу чергу оцінюються вік, частота необхідного ремонту стартерів і генераторів та інших життєво важливих агрегатів автомобіля, особливості управління тощо. Природно, дуже складно об'єднати всі показники в межах однієї таблиці. Тому розглянемо аналіз результатів краш-тестів за рейтингом безпечних авто.

Лідируюче місце займає автомобіль Audi A6, який по максимуму заповнений подушками безпеки і має величезну кількість систем, які підвищують рівень безпеки водія.

-zOBV0eC1_0UH2iBT-vASigPT.jpg

Друге місце впевнено займає Mercedes-Benz Е-класу. Наявність адаптивних фар і системи нічного контролю дає незаперечні переваги при водінні.

wXLw1JXGBeQUma4v5Uj0evl-I.jpg

Як не дивно, сучасна модель Volvo S60 зайняла лише третє місце, незважаючи на те, що дана компанія практично завжди приділяє особливу увагу безпеці. Крім того, вона найменше, на думку експертів, потребує поточних ремонтів. Серед переваг — наявність системи моніторингу сліпої зони і датчики, що попереджають про небезпечне зближення.

avGkzNG2jf6VIitneKJhtG-di.jpeg

Будь-який автомобіль може бути безпечний при дотриманні правил дорожнього руху. Але реалії життя такі, що в кожному регіоні і на кожній дорозі є свої "шумахери", яким правила не писані. Щоб убезпечити себе від їх нерозумних дій вибирайте кращі автомобілі з подушками безпеки. Також не забувайте встановлювати дитячі автокрісла, що відповідають віку та зросту дитини.

Також видання "Коментарі" розповість про три найдорожчих автомобіля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!