Головна Новини Чоловік авто Що може сказати про чоловіка його автомобіль
commentss НОВИНИ Всі новини

Що може сказати про чоловіка його автомобіль

За допомогою автомобіля чоловік ніби показує всьому світові своє внутрішнє "я"

10 жовтня 2019, 15:34 comments14142
Поділіться публікацією:
Що може сказати про чоловіка його автомобіль

Автомобілі є важливою частиною життя для більшості чоловіків. Все своє усвідомлене життя багато хто з них мріє про особисте авто. Спочатку по дешевше і більше для того, щоб навчиться нормально водити. Але потім починається полювання за більш престижними і дорогими моделями. По марці автомобіля можна визначити характер і темперамент його власника. Як правило, перед покупкою відстежується вихід нових моделей, їх комплектації та потужність, а також функціональні можливості.

Типові седани вибирають господарські чоловіки, які замислюються про те, щоб машина була місткою і практичною. Особливо, якщо вони люблять проводити багато часу на природі.

Ті, хто обирають мініатюрні автомобілі, ніби намагаються бути непомітними. Деякі пояснюють свій вибір тим, що не хочуть бути як всі. А декому просто хочеться мати менше проблем при парковці.

Довгоносим автомобілям віддають перевагу представники сильної статі, які ніби натякають, що їх чоловіча гідність настільки ж велика, як і авто. Машина в такому випадку служить як би продовженням чоловічого достоїнства.

Чоловіки, які купують великі потужні автомобілі, типу "джип", зазвичай позиціонують себе як господарі ситуації. Вони хочуть брати від життя все, що воно може запропонувати.

NEWzwzEmxI2XEu6Yn1TVxqnnC.jpg

Стиль водіння також може багато розповісти. Якщо чоловік водить автомобіль спокійно і неквапливо, можна з повною впевненістю сказати, що так само він буде себе вести під час сексу. Сексуальні експерименти йому просто чужі. Агресивний стиль водіння притаманний темпераментним чоловікам, які здатні без проблем звести з розуму будь-яку жінку.

Любителі поганяти свого залізного коня вночі, звикли добиватися своєї мети завжди. І в ліжку, і в житті. Ті, хто воліють їзду в денний час, як правило, вважають за краще займатися коханням зі світлом.

Видання "Коментарі" також розповість про три найбезпечніших автомобіля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!