Головна Новини Чоловік авто Попит на нові легкові авто в Україні зріс майже на 25%
commentss НОВИНИ Всі новини

Попит на нові легкові авто в Україні зріс майже на 25%

Українці стали частіше купувати нові автомобілі

1 листопада 2019, 17:14 comments1853
Поділіться публікацією:
Попит на нові легкові авто в Україні зріс майже на 25%

У жовтні нинішнього року українці купили і зареєстрували майже 9 тис. нових легкових автомобілів. Якщо порівнювати ці цифри з показниками минулого року, то ринок виріс майже на чверть. Про це йдеться у повідомленні "Укравтопром".

Найпопулярнішою маркою автомобілів серед українців минулого місяця стала французька RENAULT. Так, машини цього автовиробника стали покупть в 2,3 рази частіше. Минулого місяця купили їх 1834 рази. В зокрема 701 автомобіль RENAULT Logan отримав нового власника.

Друге місце дісталося японській марці TOYOTA – продано 1233 авто у жовтні. Третє місце у KIA – 833 авто. На четвертому місці VOLKSWAGEN – 604 автомобіля. П'яте дісталося SKODA – 537 авто, у той час як рік тому було продано 539 авто цього виробника.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що американський автовиробник Fisker показав свій перший електромобіль із заявленою максимальною дальністю 300 миль. Новий Fisker Ocean повинен скласти конкуренцію Audi e-tron, Mercedes EQC і Tesla Model X. Його виробник планує представити працюючий прототип Ocean 4 січня 2020 року, перш ніж впровадити позашляховик у виробництво в кінці 2021 року. Однак його можна буде замовити з 27 листопада, а автомобілі з'являться у продажу в 2022 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!