Головна Новини Чоловік авто Для справжніх сміливців: три найбільш екстремальних гоночних автомобіля
commentss НОВИНИ Всі новини

Для справжніх сміливців: три найбільш екстремальних гоночних автомобіля

Короткий огляд трьох екстремальних гоночних автомобілів для любителів по справжньому швидкої їзди

26 листопада 2019, 14:00 comments3053
Поділіться публікацією:
Для справжніх сміливців: три найбільш екстремальних гоночних автомобіля

Багато чоловіків люблять гонки. А деякі з них серйозно замислюються про те, щоб не тільки спостерігати за гоночними змаганнями, але і взяти в них активну участь. Що ж, для цього їм знадобиться хороший "кінь".

Сьогодні ми розповімо вам про три гоночних автомобілі, які дозволять вам відчути себе чемпіоном. А при вдалому збігу обставин і стати ним.

Radical SR3 SL

rROhAM43jaIFTIzCaaPlNRXLY.jpg

Характеристики цього автомобіля дуже вражають. Radical SR3 SL оснащений 2-літровим мотором, що розвиває 300 кінських сил. Від нуля до сотні цей рейс-кар розганяється за 3,1 сек, а максимальна швидкість складає 260 км/год. При цьому автомобіль важить 675 кг.

Вартість Radical SR3 SL становить 110 тисяч доларів.

Caterham 7 Superlight R500

YXJXwh9opIe_EZTb-rjatshJT.jpg

Caterham 7 Superlight R500 ніколи не покине кордонів гоночної траси. Справа навіть не у швидкості (100 км/год автомобіль набирає за 2,8 с), і не в потужності (2-літровий мотор видає відразу 263 кінських сил). Це авто було розроблено виключно для гонок в 2008 році, і відразу було визнано авторитетною програмою Top Gear кращим автомобілем року. За кермом Superlight R500 Стіг подолав тестове коло швидше, ніж на Pagani Zonda F і Bugatti Veyron.

Caterham 7 Superlight R500 оцінюють у 50 тисяч доларів.

KTM X-Bow

QNumTCjTcR4xyOXgJG-Yd0dZm.jpg

Компанія КТМ анонсувала гоночний болід X-Bow під час Женевського автосалону в 2007 році. Машина створювалася спільно з Audi. X-Bow важить всього 700 кг, в основному завдяки німецьким інноваційним технологіям. Під капотом у автомобіля знаходиться 1,9-літровий мотор потужністю 240 кінських сил. Перші сто метрів X-Bow долає за 3,9 сек, а максимальна швидкість обмежується відміткою 250 км/год. Але на спеціальних шинах машину можна розігнати і до 290 км/год.

Коштує такий автомобіль 90 тисяч доларів.

Якщо зважитеся придбати який-небудь з цих автомобілів, то зможете підкорити будь-яку гоночну трасу. Але майте на увазі, що просто з'їздити на дачу з їх допомогою буде вельми проблематично.

Також видання "Коментарі" розповість, чому слід вибрати електрокар.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!