Головна Новини Чоловік авто Топ-10 божевільних аксесуарів для автомобіля. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-10 божевільних аксесуарів для автомобіля. Частина 1

Десять аксесуарів, які допоможуть нестандартно прикрасити ваш автомобіль

4 грудня 2019, 14:32 comments5646
Поділіться публікацією:
Топ-10 божевільних аксесуарів для автомобіля. Частина 1

Мати круту машину — це само по собі добре. Але іноді так хочеться додати у її дизайн трішки різноманітності або навіть дурисвітства. Саме для цього і було придумано безліч цікавих аксесуарів, які зможуть нестандортно прикрасити ваш автомобіль. В такому випадку дуже важко не перегнути палицю і не вийти за межі розумного у своїй фантазії.

Запропонований список автомобільних аксесуарів — яскраве тому підтвердження.

Важіль перемикання передач

q6QWQwqRzVrnkVh1qgNmiaVpy.jpg

Стань справжнім героєм, на зразок персонажів фільмів "Форсаж" і "Перевізник": ганяй на крутому масл-карі, крути роман з однією з красунь бойовика і забезпеч автомобіль по-справжньому чоловічим важелем перемикання передач.

Вихлопна труба "Hello Kitty"

Ee2kUSGAx3a3kB5Tm66mIEhzU.jpg

Навіщо потрібен цей аксесуар — невідомо. Можливо просто приносить удачу господареві автомобіля. Але одне ясно напевно: так познущатися над глушником міг тільки ненормальний.

Вуса

vaDnyMikvZPDvSmin3wTvFoV-.jpg

Вони призначені для автомобіля на будь-який смак. Мають спеціальні магніти, завдяки яким легко кріпляться. Доступні в різних кольорах: чорний; рожевий; коричневий; фіолетовий; помаранчевий. А якщо викурити ще більше марихуани, то колекція кольорів поповниться ще кількома відтінками.

Вії

JQsTxC1PwvUKxXPR1mKM8B1a3.jpg

Як з Mini Cooper зробити автомобіль, за кермо якого чоловік точно не сяде? Ну звичайно ж приклеїти до його фар фіолетові вії. І радіаторну решітку перефарбувати в такий же колір, щоб вже точно відігнати від нього нормальних хлопців.

Тримач для соусу і картоплі фрі

nRVge_xCMu_o1L7xAqQZUbXh5.jpg

Творці такого аксесуара заявляють, що цей універсальний тримач для картоплі і соусу легко може трансформуватись в підставку для кави. Тепер у водія буде ще більше шансів забруднити салон і улюблені штани неймовірно корисним обідом.

Це далеко не повний список божевільних аксесуарів, якими ви можете прикрасити свій автомобіль. Його можна поповнювати і поповнювати. Але якщо вже вирішили вдосконалити дизайн свого автомобіля — постарайтеся вберегти рамки пристойності. А видання "Коментарі" розкаже, хто і коли створив перший автомобіль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!