Головна Новини Чоловік авто Топ-10 божевільних аксесуарів для автомобіля. Частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-10 божевільних аксесуарів для автомобіля. Частина 2

Десять аксесуарів, які допоможуть нестандартно прикрасити ваш автомобіль

9 грудня 2019, 14:54 comments3924
Поділіться публікацією:
Топ-10 божевільних аксесуарів для автомобіля. Частина 2

Багато чоловіків люблять прикрашати свій автомобіль різними хитромудрими і навіть провокаційними аксесуарами. В такому випадку дуже важко не перегнути палицю і не вийти за межі розумного у своїй фантазії. Адже багато хто може не зрозуміти всю висоту польоту вашої думки.

Ми продовжуємо огляд деяких цікавих і неординарних аксесуарів, якими можна прикрасити автомобіль.

Диски для багатих

Як відомо, у багатих свої чудасії. У їх числі – 75-сантиметрові кастомні диски, для яких потрібні такі ж дорогі кастомні камери і покришки. Прекрасний спосіб позбутися зайвих грошей.

Диск Teddy

DSUmV504v_u47Xlj_0J-21nI1.jpg

Для тих, у кого не вистачило грошей на автомобільні диски для багатих, є бюджетний варіант. Він не дуже чоловічий і виглядає, відверто кажучи, дивно. І взагалі захотіти їх поставити може тільки жінка.

Світлові повідомлення на задньому склі

9oByYmlkBUtd50eTCdItpZHJX.jpg

Можна програмувати – тобто вводити певний текст і задавати частоту оновлення. Це яскравий привід блиснути креативністю. Правда, через обмеженість заднього огляду це може закінчитися ДТП.

Автомобільні оленячі роги

W1q750Kxjrp3cpceqOF8lq7pH.jpg

Ви все правильно зрозуміли: це саме оленячі роги. Аксесуар актуальний під час різдвяних свят. Хоча, підійде і для тих, хто не відрізняється занадто великим розумом. Ну або звичайним рогоносцям.

Підставки для їжі

Американські інженери придумали підставку, яка допоможе водіям підкріплятися за кермом, не відволікаючись від водіння. Правда, як ця штука працює до цих пір залишається незрозумілим.

Тепер, після ознайомлення зі списком з десяти божевільних автомобільних аксесуарів, ви можете проявити куди більше фантазії, коли прикрашаєте свого залізного коня. Видання "Коментарі" нагадує, що про перші п'ять аксесуарів розповідалося в попередній частині.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!