Головна Новини Чоловік авто Найбільш крутий автомобіль: п'ятірка лідерів 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільш крутий автомобіль: п'ятірка лідерів 2019 року

Перша п'ятірка найбільш популярних автомобілів минулого року

3 січня 2020, 15:13 comments8898
Поділіться публікацією:
Найбільш крутий автомобіль: п'ятірка лідерів 2019 року

Остаточно пішов 2019 рік і залишив після себе багато нового — наукові відкриття, досягнення в різних сферах і галузях, вражаючі рекорди і так далі. Тепер, коли 2020-ий остаточно вступив у свої права, настав час поговорити про те, що хорошого приніс нам минулий рік. Наприклад, якими новинками він порадував любителів сучасних автомобілів.

Ми розглянемо це питання з досить незвичної сторони. Оберемо п'ять країн, які сьогодні диктують моду на автомобілі, і дізнаємося, які моделі 2019 року були найпопулярнішими серед їхніх громадян.

Німці вибрали Porsche Taycan

_MiN5a0kK3tPaM2fAzp9N6fbp.jpg

Німці обрали своїм фаворитом серійний електромобіль Porsche. Він пропонується в трьох версіях з віддачею силової установки від 571 до 761 кінських сил. Останній варіант здатний розігнатися до 100 км/год всього за 2,8 секунди. Крім того, Porsche Taycan — наочний доказ того, що екологічний автомобіль може бути і могутнім, і розкішним.

Британці вірні своєму Jaguar I-Pace

VjS3B_ggnqTwuyJsgLO4AARN0.jpg

Електричний "британець" захоплює одне призове місце за іншим. Тепер він знову став кращим. Причому не тільки в країні, але і на думку водіїв по всьому світу. По-англійськи розкішний і надійний, Jaguar I-Pace гідно конкурує з багатьма конкурентами.

Болгари воліють Peugeot 508

wnWz7eKLyDyv83_ZiYyTpoLEH.jpg

Болгари обрали своїм фаворитом року купеподібний седан. Спортивний, стильний і елегантний автомобіль — саме таким громадяни Болгарії вважають Peugeot 508.

Японці обрали вітчизняну Toyota RAV4

W8m5A_9O_kNRxJxve7UsSF6t8.jpg

Новий автомобіль Toyota RAV4 володіє просторим салоном і містким багажником. Але це не всі переваги Toyota. Вона також дуже економічна завдяки наявності гибридника в лінійці.

Італійці обрали Renault Clio

Wx3rAiUC0OHagYRV1HnfErb5r.jpg

Компактний автомобіль для європейського ринку був розроблений на новій модульної платформі, з революційним дизайном і широким асортиментом силових установок аж до гібридного у версії E-TECH потужністю 135 кінських сил. Слід відзначити, що автомобіль залишається популярним незважаючи на те, що протягом багатьох років він не сильно змінився у зовнішності.

Саме ця п'ятірка автомобілів стала фаворитами в 2019 році. Зрозуміло, це дослідження дуже суб'єктивне і будь-який з наших читачів може висловити свою критичну думку. Тим не менше, ці красені безумовно заслуговують на визнання. Також видання "Коментарі" розповість, які марки користуються успіхом серед українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!