Головна Новини Чоловік авто Найнеймовірніші автомобільні керма. Частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Найнеймовірніші автомобільні керма. Частина 2

Десять самих незвичайних керм, які заслуговують окремої уваги

22 січня 2020, 16:24 comments10320
Поділіться публікацією:
Найнеймовірніші автомобільні керма. Частина 2

Кермо є своєрідним символом, який відображає внутрішній світ як автомобіля, так і його власника. Більшість відомих автовиробників приділяють особливу увагу дизайну керма. Іноді такий політ фантазії виходив за рамки розумного і перед очима покупця виникало щось дивовижне і навіть незрозуміле.

Ми продовжуємо говорити про десять найбільш дивних автомобільних керм в історії.

Mazda MX-81

dZf2BJdgwH_Mf7VnihgFr9WZI.jpg

Функції керма виконував ремінь-пояс, який можна було рухати в ту або іншу сторону по прямокутному нерухомому корпусу монітора з електронно-променевою трубкою.

Chevrolet Master

XTpT-tFQ2LpYWKuS78lRlcGrM.jpg

Таке кермо завжди буде мрією водіїв столичних маршруток, оскільки ним легко керувати. А компанія Chevrolet поставила це кермо у своєму серійному автомобілі.

Maserati Boomerang

DgMRnAglBw35BZ4PBMvFqO5Da.jpg

У 1972 році концепт-кар мав люк з герметичною переборкою, подібно до того, який є на підводному човні. В центрі розташовувався тахометр, а по боках — шкали допоміжних приладів і різні кнопки.

Lancia Orca

YMDJt1TQvV4F3H68kftqxxrpB.jpg

У концепт-карі, побудованому на базі легендарної Delta Integrale в 1982 році, кермо було усіяне різними кнопками і від нього віяло футуризмом.

Byton M-Byte

Pwd5naepJAdXM7i2-knJrRcFA.jpg

Найбільш сучасний зразок дивного керма знаходиться на китайському електричному автомобілі. Він вражає 48-дюймовим монітором і 7-дюймовим сенсором по центру. Досить незвичайний звір, кермо якого — фінальний штрих у вінці цього ноу-хау. Питання лише в тому, як зробити, щоб водій не відволікався від дороги.

Як бачите, польоту фантазії автовиробників немає меж. Втім, що тут дивного? Електромобілі Ілона Маска скоро почнуть спілкуватися з людьми. А видання "Коментарі" пропонує ознайомитися і з першою частиною цієї статті, щоб сформувати більш широке уявлення про те, наскільки високим може бути політ людської фантазії.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!