Головна Новини Чоловік авто Десять найбільш потворних автомобілів у світі. Частина 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять найбільш потворних автомобілів у світі. Частина 2

Десять автомобілів, які своєю зовнішністю можуть розполохати всіх на дорозі

24 січня 2020, 15:18 comments10471
Поділіться публікацією:
Десять найбільш потворних автомобілів у світі. Частина 2

Політ фантазії відомих автовиробників іноді не знає меж. Інколи це виходило за рамки розумного і перед широкою публікою поставали справжні монстри в поганому сенсі цього слова. Але бували й випадки, коли просто знадобився час, щоб суспільство оцінило всю геніальність інженерів і дизайнерів при створенні чергового шедевра.

Ми продовжуємо обговорювати автомобілі, які викликали шок одним своїм зовнішнім виглядом.

Sbarro Autobau

Dng8O6TDbx2C2zM9HUCbnN4xA.jpg

Про швейцарське ательє Sbarro свого часу чув багато хто. Концепт Isatis 1993 року або Alcador зразка 2008 року отримав хороші відгуки в пресі. І, схоже, що на хвилі успіху дизайнери перестаралися і створили найпотворніший автомобіль у своїй історії. Sbarro показали на Женевському автосалоні 2010 року і, незважаючи на хороші шасі і 500-сильний V12, експонат справив настільки негативне враження, що так і залишився в єдиному екземплярі.

AMC Pacer

pTTsL2Dn7eOABZ2ZnsVPKPfbM.jpg

Одним з найбільш спірних визнаний дизайн AMC Pacer 1975 року. Широкий асиметричний трьохдверний кузов з 37% скління і округлими формами непогано виглядав. Але покупці віддали перевагу більш традиційним седанам.

Pagani Huayra

RIXb2IcISqPrE7QMvJdJmF2Y2.jpg

Якщо машина дорога — це зовсім не означає, що вона не може бути некрасивою. Принаймні, самим гидким свого часу визнали Pagani Huayra, який коштував кілька мільйонів доларів). Але цьому є пояснення: крихітна оптика, вигнуті бічні дзеркала і повітрозабірники дивної форми виглядають зайвими на криловидному кузові.

Toyota Prius

KBf82uPHqEHdcFhN4o9Bu9omZ.jpg

Гібрид Prius став одним з найбільш потворних автомобілів, які можна придбати. Правда, Prius, як і раніше, лідирує в продажах.

Ensign N179

ppdYZm-y6_zZ0f6P4r8lt9RBH.jpg

Автомобілі Формули-1 теж бувають дивними і непоказними. Болід Ensign N179 регулярно потрапляє в список найбільш потворних формульних автомобілів всіх часів. Радіатор в обтічнику порівнювали з теркою для сиру або снігоприбиральною технікою. До того ж N179 був повільним і ненадійним: болід лише одного разу за сезон дістався до фінішу і сім разів не пройшов кваліфікацію. Ще той переможець по життю.

Втім, на смак і колір, як кажуть... Навіть найбільш дивні і потворні автомобілі мали своє коло шанувальників. Або навіть мають досі. Тому хто знає, може настане день, і спільнота автолюбителів перегляне своє ставлення до деяких моделей. А поки видання "Коментарі" нагадає про п'ять потворних автомобілях, про яких ми говорили в першій частині статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!