Головна Новини Чоловік авто Податок на розкіш: власники люксових авто платитимуть по 25 тис грн
commentss НОВИНИ Всі новини

Податок на розкіш: власники люксових авто платитимуть по 25 тис грн

Як повідомили у Державній податковій службі України, податок цього року мають сплатити 172 машини

27 січня 2020, 22:17 comments5131
Поділіться публікацією:
Податок на розкіш: власники люксових авто платитимуть по 25 тис грн

Власники люксових автомобілів в Україні сплачуватимуть транспортний податок. Про це інформує на своїй сторінці у Facebook Державна податкова служба України.

Так, цього року транспортний податок накладений на автівки з 2015 року випуску (включно), середньоринкова вартість яких становить понад 1 771 125 грн. Як зазначили у Державній податковій службі, у 2020 році витрати чекають на володарів 172 машин. Серед них такі марки автомобілів: AstonMartin, Audi, Bentley, BMW, Cadillac, Chevrolet, Dodge, Ferrari, Ford, GMC, Lamborghini, LandRover, Lexus, Lincoln, Maserati, Mclaren, Mercedes-Benz, Polestar, Porsche, RezvaniBeast, Rolls-Royce, Tesla, Toyota.

Вартість ставки податку на рік становить 25 тис грн. А термінами сплати визначені 60 днів з дня вручення рішення чи повідомлення.

Раніше виданню "Коментарі" стало відомо, які марки користуються популярністю в українців на ринку легкових авто. Так, за підсумками продажу легкових автомобілів у 2019 році, українці найчастіше обирали такі автокомпанії як Renault, Toyota та Kia.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!