Головна Новини Чоловік авто В Україні розмитнити автомобіль можна онлайн
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні розмитнити автомобіль можна онлайн

Тепер водії зможуть самостійно декларувати легкові автомобілі

29 січня 2020, 14:06 comments7053
Поділіться публікацією:
В Україні розмитнити автомобіль можна онлайн

Українська митниця запускає послугу по онлайн-розмитненню легкових автомобілів. Послугу під назвою "ввезення легкового автомобіля" вже можна побачити в "Особистому кабінеті" на сайті Державної митної служби України.

Користувачі сервісу можуть скористатися як попередньою, так і з основною декларацією, відстежувати статус, отримувати повідомлення під час оформлення, прикріплювати документи і зображення, а також отримати оформлену вантажну митну декларацію (ВМД) або картку відмови в цифровому форматі. Декларації, які не будуть зареєстровані протягом дня, потрібно буде заповнювати спочатку.

З подачею попередньої митної декларації власнику автомобіля належить перерахувати на рахунок відповідної митниці грошову заставу в сумі митних платежів, що підлягають сплаті при постановці автомобіля в режим вільного використання. А після ввезення авто, в разі зміни його митної вартості, належить доплатити за розмитнення.

У митній службі сподіваються, що таке нововведення полегшить процес розмитнення автомобілів та знизить витрати на послуги митних брокерів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в Україні запустили ще одну безкоштовну онлайн-послугу для водіїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!