Головна Новини Чоловік авто Чотири українських міста опинилися в рейтингу міст з найбільш перевантаженими дорогами у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири українських міста опинилися в рейтингу міст з найбільш перевантаженими дорогами у світі

У рейтинг міст з найбільш перевантаженими дорогами потрапили Київ, Одеса, Харків і Дніпро

29 січня 2020, 21:50 comments3225
Поділіться публікацією:
Чотири українських міста опинилися в рейтингу міст з найбільш перевантаженими дорогами у світі

Дороги в столиці України завантажені на 53%, в результаті чого Київ розташувався на 12 місці в рейтингу міст з найбільш перевантаженими дорогами в світі, між столицею Таїланду Бангкоком і столицею Мексики Мехіко. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава Інституту публічної політики і консалтингу ИНПОЛИТ Сергій Биков, з посиланням на результати дослідження.

Крім того, в ТОП-20 потрапив ще одне українське місто – Одеса, яка розташувалася на 18 місці і дороги якої завантажені на 47%.

Також у рейтинг потрапили Харків (29 місце) і Дніпро (47 місце).

Раніше "Коментарі" писали, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що в найближчі п'ять років дороги стануть символом росту і розвитку України. І уточнив, що 2020 року планується залучити 86,5 млрд грн. на ремонт доріг державного значення. Експерти схиляються до думки, що словами прем'єр-міністра Олексія Гончарука про масштабне поліпшення якості доріг в Україні довіряти не варто, а 86,5 млрд грн, виділених на ремонт доріг у 2020 році – "крапля в морі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!