Головна Новини Чоловік авто Поради бувалих про те, чим можна замінити автомобільні колеса
commentss НОВИНИ Всі новини

Поради бувалих про те, чим можна замінити автомобільні колеса

П'ять сміливих ідей, які допоможуть вирішити проблему неякісних коліс

30 січня 2020, 15:07 comments8184
Поділіться публікацією:








Поради бувалих про те, чим можна замінити автомобільні колеса

Скільки б не намагалися удосконалити і прикрасити сучасні автомобілі, є один компонент, без якого нічого не выйде. Мова звісно йде про колеса. Здавалося б, про що тут говорити? Колеса повинні бути міцні і надійні. І круглі.

Але навіть тут безмежна фантазія людей вирвалася на волю. Пропонуємо вашій увазі п'ять унікальних рішень, які стосуються удосконалення коліс.

Диски циркулярної пилки

Перед усіма водіями неминуче виникало питання боротьби з ковзанням коліс по льоду. Двоє ентузіастів з Фінляндії вирішили перейти від слів до справи: замінили колеса 150-сильного універсалу Subaru Legacy на величезні диски від циркулярної пили. Таким чином вони примудрилися наколоти льоду для досить великої кількості віскі.


Дерево

Кілька відчайдушних хлопців із США згадали старі добрі часи, коли подорожували на возах. Вони випиляли колеса з дерева. Ось такі диски взяли і встановили на задню вісь пікапа. В результаті автобус ледь не згорів. Але погодьтеся — якщо ідею доопрацювати, то може і спрацює.


Велосипедні колеса

Як тільки не вдосконалювали автомобілі на теренах колишнього СРСР! І напилком, і з допомогою міцного слова і поминання чиєїсь матері... А тепер список поповнився і велосипедними колесами. Стареньку "шістку" взули " в 20-дюймові спереду і 26-дюймові ззаду вело-колеса. Виглядало дуже безглуздо, але автомобіль таки рушив. Правда, ободи та спиці не витримали і деформувалися. Але ідея непогана.


Шипи

Варто відзначити відразу, що тут экспеременитровали з квадрациклом, а не з автомобілем. Він став непоганим транспортом на випадок зомбі-апокаліпсису. Замість шин умільці наварили на колісні диски сталеві шипи і для більшої ефектності пофарбували їх червоною фарбою. Ідея виявилася більш ніж вдалою: прохідніссть відразу зросла, та й ринок збуту — сільське господарство — з'явився.


І так зійде

Голота, як мовиться, на вигадки хитра. Іноді колесо абсолютно нічим замінити. Ось і використовував власник Chevrolet Niva замість колеса звичайну колоду. Зате доїхав.


Деякі з цих рішень вражають. Може не всі вони можуть бути впроваджені на автомобільному ринку, але як мінімум є привід повеселитися. Щоб не переривати веселощі, видання "Коментарі", розповість про найбільш потворні автомбилі в історії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!