Головна Новини Чоловік авто Надійні і не дуже: рейтинг старих автомобілів 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Надійні і не дуже: рейтинг старих автомобілів 2020 року

Німецькі експерти склали рейтинги найнадійніших і найбільш ненадійних автомобілів 2020 року

24 лютого 2020, 13:14 comments4384
Поділіться публікацією:
Надійні і не дуже: рейтинг старих автомобілів 2020 року

Деякі автомобілі можуть зламатися вже через два роки після початку використання. Але є і такі, у яких перші неполадки будуть виявлені лише через десять років активної їзди. Але що це за автомобілі? На які з них можна покластися, а які слід обходити десятою дорогою?
Щоб відповісти на це питання, експерти німецької Асоціації технічного нагляду TÜV склали рейтинг надійних та не дуже автомобілів, орієнтуючись на їх вікову категорію.
Mercedes-Benz GLC-класу
Найнадійніший автомобіль у віковій категорії 2-3 роки
3wmomrkkOyca8ZOaE095b6Ghx.jpg
Цей позашляховик кілька років тому прийшов на зміну GLK-класу і вперше взяв участь в техогляді TÜV. Експерти в один голос визнали цей автомобіль довговічним, але вказали на те, що надійність підвіски викликає питання. Тим не менш, Mercedes-Benz GLC-класу є абсолютним переможцем рейтингу найнадійніших автомобілів 2020 року за версією TÜV.
Porsche 991
Найнадійніший автомобіль у віковій категорії 4-5 років
Nxd0VTU3rMm-qyrLnKaeXhKWg.jpg
Porsche 991 отримав від експертів TÜV високу оцінку за результатами техогляду. Єдиним недоліком цього автомобіля є середній пробіг, який до 4-5 років становить всього 40 000 км. Інші машини до цього часу проїжджають в середньому 73 000 км.
Porsche 997
Найнадійніший автомобіль у вікових категоріях 6-7 років, 8-9 років, 10-11 років
xm8SG8_giuYun8O_lbyTSNSHJ.jpg
У рейтинг знову входить Porsche! За результатами техогляду від TÜV Porsche 997 вдалося повторити свій успіх минулого року. Однак експерти рекомендують власникам автомобілів цієї моделі придивитися до стану первинного валу. В категорії машин 8-9 років експерти TÜV не змогли виявити істотних несправностей у 87,4% Porsche 997. У Porsche 997 старше 10 років єдина проблема полягає у високому витраті масла.
Dacia Logan II
Найбільш ненадійний автомобіль у віковій категорії 2-3 роки
5ZYAxltrlI82FodL8wpxrobyw.jpg
Дорого — мило, дешево — гнило. Наочний приклад – Dacia Logan II. Власникам доведеться багато заплатити за численні несправності цього автомобіля. В першу чергу мова йде про неполадки підвіски і фар.
Chevrolet Spark
Найбільш ненадійний автомобіль в категоріях 4-5 років, 6-7 років
C4AXcfv6WD9DwV1cMfPQd0Xmf.jpg
Експерти TÜV виявили у автомобіля Chevrolet Spark проблеми з елементами гальмівної системи і підвіски. Також у машини цієї моделі є збільшена витрата моторного масла. Єдиний плюс Chevrolet Spark полягає в тому, що з плином часу кузов автомобіля не покривається іржею, заявили експерти.
Chevrolet Matiz
Найбільш ненадійний автомобіль в вікових категоріях 8-9 років, 10-11 років
2S65nneU-y2nvQleKi9CQnpmG.jpg
Розхитана підвіска, іржава вихлопна труба і дуже висока витрата масла, — з усім цим зіткнулися експерти TÜV, коли оглядали старі машини цієї моделі. У категорії автомобілів 10-11 років Chevrolet Matiz розділив останнє місце по надійності з автомобілем Dacia Logan I. Під час техогляду цих машин експерти не змогли знайти будь-яких особливих несправностей пружин і амортизаторів. Проте, стан всіх інших компонентів вселяв побоювання.
Цей рейтинг найбільш надійних і ненадійних автомобілів 2020 року допоможе вам визначитися з покупкою вашого власного сталевого коня. Головне вирішити, що для вас важливіше — надійність або дешевизна. А видання "Коментарі" розповість вам про п'ять найбільш крутих фільмах про автомобілі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!