Головна Новини Чоловік авто Автовиробник Alfa Romeo готує тріумфальне повернення
commentss НОВИНИ Всі новини

Автовиробник Alfa Romeo готує тріумфальне повернення

Alfa Romeo готується представити концептуальний автомобіль на Женевському автосалоні

27 лютого 2020, 12:47 comments2463
Поділіться публікацією:








Автовиробник Alfa Romeo готує тріумфальне повернення

По всій видимості італійський бренд Alfa Romeo готує щось цікаве для Женевського автосалону, який має розпочатися наступного тижня. Компанія випустила досить загадкове відео в соціальних мережах, в якому повідомляється, що на заході в Швейцарії заплановано "знаменне повернення", яке розпочнеться 3 березня.

Хоча короткий кліп не містить будь-яких інших деталей — крім скрипливого саундтреку двигуна — є ймовірність, що Alfa Romeo збирається представити абсолютно новий автомобіль. Не варто покладати занадто великі надії на повернення 8C і GTV, оскільки обидва автомобілі провалилися, незважаючи на те, що в червні 2018 року їх представили з великим фанфаром. В останньому випуску продукту представлені тільки оновлена версія Giulia і Stelvio разом з виробничою версією Tonale. Також було представлено новий кросовер як частину "раціоналізованого портфельного плану".


Ходили чутки про високу продуктивність Giulia, яка отримає суфікс GTA від Gran Turismo Alleggerita (полегшений Grand Tourer) в тому ж дусі, що і 156 GTA близько двох десятиліть тому. Giulietta все ще існує, хоча дні цього автомобіля полічені, оскільки Club Alfa повідомляє, що виробництво маленького хетчбека закінчиться в кінці цього року. Якщо Alfa Romeo не планує надіслати Giulietta з гарячою версією, розташованою над Veloce, є ймовірність, що "знаменне повернення" пов'язане з Giulia або Stelvio.

Хоча Alfa Romeo спростувала чутки про Giulia GTA в електронних листах, відправлених на Motor1.com, у первісному звіті говорилося про 620 кінських сил та деякі інші характеристики. Тим не менш, за чутками, автомобіль дебютує в червні, а не в березні, тому на даний момент вся ця інформація ненадійна. Все з'ясується на наступному тижні 3 березня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Audi представила унікальний "розумний" автомобіль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!