Головна Новини Чоловік авто П'ять безумовних фаворитів популярного міжнародного автосалону
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять безумовних фаворитів популярного міжнародного автосалону

Автомобілі, які опинилися в центрі уваги під час проведення Канадського міжнародного автосалону

3 березня 2020, 11:48 comments2155
Поділіться публікацією:
П'ять безумовних фаворитів популярного міжнародного автосалону

Тисячі автомобілів, цікавих ідей і оригінальних концептів були представлені на Канадському міжнародному автосалоні 2020, який проходив з 14 по 23 лютого в Торонто. У цьому достатку автомобілів вельми непросто знайти дійсно вражаючі екземпляри. Але тепер, коли пристрасті трохи уляглись, ми пропонуємо вашій увазі п'ять головних фаворитів цього заходу.

Bugatti La Voiture Noire

mduqUQMdbsdRWBYIptmAEgLOi.jpg

Можна навіть не бути спецом в автомобілях, щоб по достоїнству оцінити цей витвір мистецтва — Bugatti вартістю 2,5 мільйона доларів в чорному кольорі з унікальною фарою, яка простяглася по всій задній частині гіперкара. Гості автосалону визнали, що це головна визначна пам'ятка виставки.

Ford Mustang Mach 3

tEK6hD1kgvSAl_lQyH6UCt5s4.jpg

Цей автомобіль, мабуть, один з найпопулярніших в медіа — адже це перший в своєму роді позашляховий Ford Mustang. Кросовер за рахунок зовнішності явно претендує на лаври своїх попередників. Крім того, він електричний і відповідає всім трендам автомобілебудування майбутнього.

Hyundai 2020 Sonata

nSqyMoW8D-ECPf4W7cFevcxn8.jpg

У вогненно-червоного Hyundai є стільки переваг, що одне їх перерахування займе сторінку в Wikipedia. Якщо говорити про зовнішні доопрацювання начебто світлодіодних денних ходових вогнів, оновлення інтер'єру та розроблену спеціально для авто систему паркування з дистанційним запуском — то і зовсім треба писати цілий том. Вирішили не писати, а просто показати машину на Канадському міжнародному автосалоні 2020, і правильно зробили!

BMW Vision M Next Concept

005zbcH3Ds_3ZPQPCOQ3FLlqL.jpg

BMW дійсно показав себе в цьому році дуже різнобічно — починаючи від позашляховика початкового рівня / кросовера і повністю нового 2020 X1, аж до M8 Competition Grand Coupè. Останній представлений BMW в індивідуальному забарвленні "сутінки" в пурпурному кольорі.

Genesis 2020 GV8

cy_42oBoJDA3RdmbaOLa0wEcp.jpg

Genesis зовсім недавно став самостійним і тепер його головна фішка — розкіш. Бренд дійсно підняв поняття дорогого авто на абсолютно новий рівень. Ніщо не ілюструє це краще, ніж запуск першого кросовера. Величезна передня решітка, розкішні фари, замшеві або шкіряні сидіння з підігрівом, м'яка оббивка дверей і неймовірно висока ціна — це характеристики нового позашляховика.

Як вже говорилося на початку статті — автосалон не обмежився цими п'ятьма моделями. Були представлені тисячі автомобілів і різних автомобільних рішень і, ймовірно, багато гостей заходу складуть власний рейтинг фаворитів. Також видання "Коментарі" розповість про автомобіль для підлітків, який представили у Франції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!