Головна Новини Чоловік авто Електричні Porsche розібрали в Україні ще до презентації
commentss НОВИНИ Всі новини

Електричні Porsche розібрали в Україні ще до презентації

У чергу за новими електрокарами Porsche українці почали шикуватися задовго до того, як машини привезли в Україну. Розібрали всі до єдиної.

4 березня 2020, 09:30 comments2015
Поділіться публікацією:
Електричні Porsche розібрали в Україні ще до презентації

Перші електрокари Porsche Taycan привезли в Україну. Всі машини вже розкуплені, повідомляє автомобільне видання Autogeek.

Українці розібрали нові електрокари Porsche Taycan задовго до того, як їх привезли в Україну. Не дивлячись на пристойну ціну, за іномарками вишикувалася ціла черга.

Більшість власників все ще очікують поставки. В Україну поки що привезли тільки дві машини. Незабаром, приїдуть ще 71.

Що стосується ціни, вона немаленька. За електрокар Porsche Taycan 4S в базовій комплектації потрібно буде віддати близько 2,7 мільйона гривень. За Taycan Turbo — вже 3,8 мільйона. А ось Taycan Turbo S обійдеться ще дорожче. Його приблизна вартість — 4,7 мільйонів гривень. Ціна може змінюватися в залежності від курсу валют.

Варто відзначити, що покупці не стали чекати офіційної презентації в українських автосалонах. Вона має відбутися, лише, 20 березня. Але вільних машин, які могли б віддати потенційним покупцям, вже немає. Так що бажаючим поставити в свій гараж новенький електрокар Porsche доведеться почекати.

Виробникам є чим похвалитися. Новенькі електрокари досить потужні. Наприклад, Porsche Taycan Turbo вже має у своїй скарбничці премію "Автомобіль 2020 року", яку отримав у Німеччині. А Porsche Taycan Turbo S з легкістю під час випробувань обійшов по швидкості Tesla Model S.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що у Франції презентували автомобіль для підлітків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!