Головна Новини Чоловік авто BMW змінила логотип вперше з 1997 року
commentss НОВИНИ Всі новини

BMW змінила логотип вперше з 1997 року

Новий логотип BMW вийшов мінімалістичним і частково прозорим.

4 березня 2020, 17:14 comments2875
Поділіться публікацією:
BMW змінила логотип вперше з 1997 року

Німецька автомобільна компанія BMW представила свій новий логотип в оновленому мінімалістичному дизайні. Чорний обідок тепер став прозорим, а також злегка змінилися шрифти. Про це компанія повідомила в своєму блозі на офіційному сайті.

Рішення прибрати чорний колір прийняли заради того, щоб було видно колір автомобіля у самому логотипі. В соцмережах назвали рішення "свіжим" і "сучасним".

Востаннє логотип оновлювали 23 роки тому — в 1997 році, а до цього — в 1963, 1953, 1933 і 1917 роках. Звичні кольори, розташування елементів і назва компанії були на логотипі з моменту його першої появи.

picture

У компанії поки не планують відмовлятися від звичної шахової розстановки синього і білого кольорів. Також злегка змінений шрифт літер BMW.

В офіційному Instagram автоконцерну пов'язали появу нового логотипу зі вступом компанії в "нову еру". Він вже розміщен на прототипі нового електрокара під назвою BMW i4.

Як повідомляв портал "Коментарі", Renault представила електрокар, який може змінювати розміри кузова в залежності від потреб власника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!