Головна Новини Чоловік авто У компанії Lexus пояснили, чому згортають виробництво
commentss НОВИНИ Всі новини

У компанії Lexus пояснили, чому згортають виробництво

Вже за тиждень японці загальмують виробництво Lexus і будуть випускати на 6% менше автомобілів.

10 березня 2020, 09:11 comments2537
Поділіться публікацією:
У компанії Lexus пояснили, чому згортають виробництво

Автомобільна компанія Toyota Motor скорочує обсяги виробництва автомобілів Lexus. Винен у всьому — спалах коронавирусу, повідомляє японський суспільний мовник NHK.

Після того, як Китай охопила епідемія Covid-19, попит на автомобілі марки Lexus в цій країні різко впав. Втративши настільки активний сегмент ринку, корпорація Toyota Motor вирішила не ризикувати, щоб потім не мати справу зі зверхвиробництвом. Китай за значимістю для компанії — другий ринок після Сполучених штатів Америки. Наприклад, в минулому році китайці купили більш ніж півтора мільйона автомобілів марки Lexus.

В автомобільній корпорації вирішили поки не йти на радикальні заходи, але все ж темпи виробництва трохи впадуть. А саме, на 6 відсотків. Вже менш, ніж за тиждень — в понеділок 16 березня — завод з виробництва Lexus почне потроху згортати виробництво. У такому режимі працюватимуть упродовж двох тижнів. Подальший розвиток подій буде залежати від ситуації з поширенням коронавірусної інфекції: виробництво преміальних автомобілів можуть скоротити ще більше або відновити в повному обсязі.

Японія стала однією з перших країн після Китаю, які охопив спалах коронавірусц. Інфекцію там підхопили більш ніж тисяча осіб. Приблизно половина з них — екіпаж і пасажири круїзного лайнера "Diamond Princess". Коронавірус в Японії забрав життя 14 людей.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що засновник Alibaba завдяки коронавірус став найбагатшою людиною Азії



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!