Головна Новини Чоловік авто Який мотоцикл слід осідлати байкеру-новачкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Який мотоцикл слід осідлати байкеру-новачкові

З якого мотоцикла байкеру слід починати свій шлях

11 березня 2020, 11:26 comments2810
Поділіться публікацією:
Який мотоцикл слід осідлати байкеру-новачкові

Вирішив стати байкером? Про всяк випадок нагадаємо, що для цього потрібні не тільки косуха, бандана і круте татуювання. Ще необхідно обзавестися мотоциклом. А в ідеалі — потрібно ще навчитися на ньому їздити. Саме тому ми пропонуємо тобі короткий огляд мотоциклів, які ідеально підійдуть починаючому байкеру.

Honda CB 400

JCPgATk3jQWrLI5yyWiBwd0gX.jpg

Він по праву є лідером нашого рейтингу. У багатьох країнах цей легендарний байк використовують для навчання новачків. Квінтесенція простоти і надійності. Ви можете скільки завгодно напружувати двигун даного мотоцикла і він не підведе вас. Ідеальний байк для новачка.

BMW F-серії

gvfQZW511IjkHXk_XprlK_3n7.jpg

У всіх цих мотоциклах стоїть рядний 2-х циліндровий двигун. Він має свої недоліки. Наприклад, з натягом ланцюга ГРМ або проблеми з шатуном, який швидко приходить в непридатність. Але, тим не менш, шасі та двигун підійдуть починаючому байкеру. Цей мотоцикл простий по конструкції і ним легко керувати. За допомогою цього мотоцикла новачок навчиться добре їздити і зможе намітити власний шлях, як байкера.

Yamaha FZ6

wxlYwt0COp3A405bj7YCWue0X.jpg

Цей мотоцикл з об'ємом двигуна 600 см куб. і їде нарівні з 400 кубовими движками. Єдина відмінність – мотор більше тягне знизу, що дає можливість комфортніше почувати себе під час їзди. Як вважають деякі фахівці, у цієї моделі стоїть дуже хороший, збалансований двигун і шасі, які підійдуть новачкові. Також байк недорогий і зручний в обслуговуванні.

Також видання "Коментарі" розповість про п'ять культових автомобілів 90-их.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!